A zpívat smíme admine????

Vždycky jsem patřil k těm, kteří se stavěli na stranu administrátorů, kteří mají mimo jiné na starosti mazání nevhodných príspěvků v diskusi. Někdy je to skutečně žumpa. Co si budeme povídat.

Myslím si, že mazání příspěvků, které jsou hrubé, urážlivé či svým sdělením porušují zákony této republiky je v pořádku. Nepovažuji to za zásahy do svobody slova. Nepovažuji to za cenzuru. A to zejména s ohledem na to, že blog Idnes.cz je soukromým webovým prostorem. Proto je právem majitele rozhodovat o tom, co v jeho prostoru bude nebo nebude viset. Prostě každý doma uklízíme....

Obávám se však, že horlivost "mazačů" skutečně očas přesahuje všechny meze. Možná se dočkáme toho, že se v diskusi budeme moci vyjadřovat jen spisovnou češtinou, možná nebude časem možné při diskusi pít kávu, hovořit s manželkou. Možná v ten moment na monitoru admin zavěsí obrovské varování s textem " Ukázněte se!!!!":-)))

Již nyní je však zapovězeno se při diskusi smát, jako například zde:

Tecumtha: Jak už bylo psáno u jiného článku. Na chodníky kde má stát mešita a nejlépe i na staveniště vylít pár litrů prasečí krve  pár týdnů tam chodit venčit psy.... a je po mešitě

lubos.sula: to je mi lito, ze jste neco takoveho museli u sidla Suverenity resit. Ale zas si cenim, ze ziskane zkusenosti umite zhodnotit v praxi a poucit se v nich v boji proti islamismu. Predpokladam, ze byste neochvejne venoval fekalni vuz z vaseho spediterskeho vozoveho parku pro tento hrdinsky a zaslusny cin.

Tecumtha: ten postup je opsán z vašeho deníčku Šulo ( palec dolu)

lubos.sula: muzete to nejak dolozit nebo si zas jen vymyslite a lzete ( 2 x smějící se smajlík)

Tecumtha: doložím až vy doložíte ten váš blábol. Ty tlemící se smajly tam máte proto, abyste si nepřipadal trapně?

lubos.sula: proto, abych vas vytacel. Vzhledem k tomu, ze na ne stale upozornujete, zjevne se mi to dari ( 6 x smějící se smajlík). TENTO PŘÍSPĚVEK BYL SMAZÁN.

Tak jsem lehce rozhozen:-)). Jde zde fakt o tu slušnost a o ten úklid? Nemají nakonec kus velké pravdy oni vzbouřenci na blogu, jehož název je tu zapovězeno říkat nahlas?  A zpívat si tedy smíme?

Autor: Lubomír Šula | čtvrtek 26.8.2010 17:45 | karma článku: 18,94 | přečteno: 1993x
  • Další články autora

Lubomír Šula

Lež, manipulace či omyl?

15.4.2014 v 10:10 | Karma: 13,79

Lubomír Šula

I my máme své Indiány

9.11.2013 v 10:48 | Karma: 17,23

Lubomír Šula

Láska ve stínu ostnatých drátů

8.11.2013 v 14:30 | Karma: 13,97