Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Vy sama nejste o nic lepsi nez ta Nemka Jana, dokonce horsi. "V Karlových Varech je to samej Rus, to bych vám doporučila jiný místa“ ... to je nenavistna a hloupa Rusofobni narazka. A jeste pokud pripocitam historicke souvislosti, kdy pri osvobozovani Ceska od fasismu tady padly destitice Rusu a vy budete vykladat Nemcum, aby nejezdili do Varu, pac jsou tam Rusove, tak to uz je vylozene odporne. Rusove nas nikdy nemeli v planu spalit v pecich, jako menecenne Slovanske podlidi.. Nemyslim, ze by nemecky navstevnik rozeznal Rusa od Cecha. Oba mluvi podobnym slovanskym jazykem a ze by tam byly pro Nemce rozeznatelne rozdily ve vizazi nemyslim.

0 1
možnosti
Foto

K62a73r46e68l 40R90a58d21a

2. 3. 2016 12:59

Neklesejte na mysli, však i v Němcích se díky mama Merkel obchod s orgány rozjede. Budou to ty nejkvalitnější echt německé.

0 0
možnosti
OH

Tohle by si měli přečíst hlavně ti zamindrákovaní chudáci co (ač sami Češi) nenechají na Češích nit suchou a cítí se být povoláni poukazovat na "čecháčkovství".

Oboje je nezdravé, jak namyšlenost a pocit nadřazenosti Němců, tak tato zamindrákovanost a pocity méněcennosti. Zdravá hrdost na vlastní zem je naprosto v pořádku stejně jako reálné nahlížení na plusy a mínusy svého a i okolního světa.

Jinak díky za pěkný blog, dost mi potvrdil mé zkušenosti s německým pocitem nadřazeností.

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych že nic neodlišuje Čecha a Němce více než víra v (jakýkoli) Systém. Němec Systému slepě věří, Čech se jej snaží buď obejít, zesměšnit nebo nahradit jiným.

Když Němce přesvědčil kníratý Áda, že jeho Systém bude pro ně to nejlepší, přirozeně mu všichni až na zanedbatelnou menšinu uvěřili.

Když Němce přesvědčil strýček Sam, že jim bude nejlépe v jeho největší vojenské základně v Evropě a v jeho Systému opičky konzumu na splátky, uvěřili mu samozřejmě také.

Vše čemu Němec uvěří, snaží se přivádět k dokonalosti. Výsledkem je často bezdětná upracovaná celoživotní honba za svým soukromým mamonem staveným na odiv.

Budoucnost a přírustek obyvatelstva pak zůstává na přistěhovalcích a migrantech, kteří jim tam pomaloučku stavějí ty své....mešity.

2 0
možnosti
KS

Já se v Německu cítím rozhodně lépe než v Rakousku. Tam jsem teprve podčlověk s ochrankou v obchodě za zády a přezíravým pohledem prodavaček. Kupodivu to ale neplatí v restauracích v příhraničí. Ekonomicky tam na tom jsou oproti zbytku Rakouska blbě, tak jsou opravdu vděční za každého, kdo tam přijde na polévku a pivo.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
PZ

Toto by mi prave vadilo at clovek zije v Nemecku jak dlouho a i kdyz mluvite perfektne Nemecky za Nemce vas nebudou brat.

Tady v USA mi nikdo nikdy nedal najevo ze bych sem nepatril.

Kazdemu je fuk odchud pochazite protoze vetsinou bud rodice nebo prarodice prisly odnekud nebo v rodine maji tez nekoho odjinud.

1 1
možnosti
JZ

Z nekterych diskuznich prispevku lze vycist, jak Nemce vidi prumerny cesky buran.

4 0
možnosti
Foto

Aj ja som bol tichý obdivovateľ nemeckej precíznosti. Až dovtedy, kým som s ňou neprišiel v práci do styku.

Robili sme pre Nemcov elektronické prietokomery. Oni poslali súčiastky a všetko potrebné, aby sme to vyrobili a nastavili potrebné parametre. Onedlho to začalo. Mali sme neustále reklamácie, že sme nenastavili správne frekvencie. Čím dlhšie to trvalo, tým viac to prechádzalo do sprostejšieho tónu. A tak sme dumali, čo s tým. Vediac, že to robíme poctivo a pedantne. Vymysleli sme meranie parametrov hotových kusov po nastavení, po hodine prevádzky, dvoch, troch, štyroch... do osem. Potom išiel prietokomer na tzv. zahorovanie - 24 hodín prevádzky. Nastala znova kontrola parametrov a ich presné donastavenie. Odpojenie a na druhý deň ďalšia kontrola frekvencií. Namerané hodnoty v čase sme previedli do grafu a poslali do Nemecka. Zrejme si to overili vlastným meraním. Lebo...

UŽ NIKDY ŽIADNA REKLAMÁCIA NEPRIŠLA !!! Oni si zrejme, kluci nemecký, nikdy také meranie neurobili a ich vyrobené kusy tiež zrejme neprešli kontrolou, tak ako naše... ;-€

Je mi ľúto Vášho smútku a samoty. Keď si niekedy predstavím, že by som išiel pracovať vonku, mám rovnaké pocity... Držte sa.

10 0
možnosti
RD

Němci se v povýšeneckém pohledu na lidi z Východu včetně nás nikterak neliší od řady jiných lidí ze Západu. Jen se dokáží lépe a déle přetvařovat. V průběhu patnácti let jsem v Čechách přicházel pracovně do styku s Němci, Angličany a Holanďany. V podstatě se bez ohledu na národnost k nám Čechům chovali všichni stejně - jako k méněcennému druhu. Jen Němci navíc rádi poučovali, jak se máme resp. nemáme chovat a na všechno si vymysleli nějaký formulář a směrnici, kterou pak sami nedodržovali. Jakmile se jich sešlo více, hned se dostali do ráže a bez skrupulí před námi Čechy běžně mluvili o tom, jací jsme my Češi neschopní, primitivní, hloupí, xenofobní apod. Divili jsme se, že jim není trapné takto o nás před námi mluvit, když jsou tu vlastně hosté, kteří jsou na tom navíc mnohem lépe než my, domácí. Byli jsme naivní, protože jsme to my, kdo je v naší zemi už nějaký ten pátek hosty...

9 0
možnosti