Diskuse

Akce koupálko.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednu dobu jsem vozívala do práce kolegyni...a jednou jsem ji vyzvedávala, prozváním...a nějak nešla, tak jsem šla zazvonit...a oni měli klíče v zámku. Pěkně zvenčí...na hlavní "třídečce".

No, nejste sama...

1 0
možnosti
AS

Je to pro mne útěcha! Taky se mi to párkrát stalo. A také dokořán otevřený kufr auta přes noc... ještě že bydlíme na vesnici. Ne tedy, že by nás na to nějaký soused s láskou upozornil, tak rádi se na té vesnici zase nemáme ;-)

0 0
možnosti
PN

Ad seznam vseho co potrebujete sebou : "Jídlo, pití (plus náhradní syrup a voda), lžičku, peníze, mobil......". Mate velky dum, tak by pro Vas nemel byt problem delat to jako ja. Na kazdou aktivitu mam krabici, kde mam ty veci predpripravene a navic tam mam vlepeny seznam co bych mel mit sebou. Pro jistotu mam seznamy taky v PC. Takze at uz jedu na reku, kola nebo potapeni, tak jenom vytahnu patricnou krabici a zkontroluju podle seznamu, zda mam vse. Funguje to!

0 0
možnosti
AS

Super tip, díky! Mám takový seznam na dovolenou a každý rok si blahořečím, že jsem ho kdysi sepsala. Jen to asi stojí na začátku dost času, ne? To celé sepsat, připravit krabice... je ale fakt ,že portfolium našich činností není tak pestré, takže se to dá zvládnout. Koupálko, babička, grilování u přátel. A postupem času se začíná osvědčovat i strategie "sbalte si vše co chcete mít s sebou, reklamace neuznávám... nemáš plavky? Tvoje smůla, kamaráde..."

0 0
možnosti

moc pěkný, a stran tohoto " auto důkladně zalígroval," ve mně sice hrklo, že to zalígroval i s klíčkem, ale když jste to pak nezmínila, tak jsem se zase uklidnil:-)

2 0
možnosti
AS

Ne ne, ale jste hodný, že na nás tak myslíte. Ono to auto bylo V PODSTATĚ zavřené (klíčkem, a ten jsem si svědomitě uložila), jen ty dveře jsem nechala dokořán. Inu, falíruje tam jen to násobení :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1743x
Sdílejte se mnou zážitky čtyřnásobné maminky, co se navíc pokouší znovu zapojit do pracovního procesu!

Seznam rubrik