Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

angi5

12. 9. 2011 14:51
zrušit uplně?!

Obávám se že omezení ani poplatky nic neřeší- tisíce rodin  doplácí na gamblera v rodině,je jím zabavován majetek za dlužníka,v lepším případě za něj dluhy platí,gamblér sám za svou závislost platí sebedestruktivním způsobem života....ale někdo na tom prostě krásně vydělává a ty zničené rodiny jsou mu samozřejmě šumafuk-pan majitel automatů přece nikoho hrát nenutí že-je z obliga,svědomí se dnes nenosí.Jediná šance je uplný zákaz-což je utopie,takže....má někdo řešení?!:-(

0 0
možnosti
R

roman36c

12. 9. 2011 13:02
Každá mince má dvě strany.

Zní velmi moudře aby měla radnice možnost automaty regulovat, jenže na druhou stranu to dává radnicím možnost automaty povolovat. Což se mi osobně velmi nelíbí. Radnice se tváří jak bojuje, ale mě je srdečně jedno jestli je herna u školy, nebo o dvě ulice dál, kudy děti do té školy chodí. A děti jsou zkrátka všude. "Výherní" automaty by měly dostat povolení jak od MF, tak od města, ale s tím, že budou přísná pravidla pro provoz. Pouze v oficiálních casinech, kam by měli lidé přístup po zaplacení poplatku 1000 Kč. 500 Kč pro obec, 500 pro stát a toto by se velmi přísně kontrolovalo a trestalo. Pochopitelně by byla povinností majitelů platit řádné daně.

0 0
možnosti
JD

pedr64

12. 9. 2011 13:06
Re: Každá mince má dvě strany.

tím poplatkem nic nevyřešíte, jen gambler bude mít ještě větší dluhy. Stát by měl přestat se chovat pokrytecky. Na jednu stranu nejde se tvářit, jak mu jde o blaho občanů a na druhé straně podle hesla "penize nesmrdí" si plnit obecní nebo státní kasu. Takže, jestliže jde o blaho občanů, pak natvrdo zakázat. Jestliže jde o peníze, pak bez regulací povolit. Obdobně platí i pro alkohol, tabák a lehké drogy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1593x
Mezi ušima pragmatik, v hrudi romantik.