Diskuse

Měkne mi mozek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

halohalo

22. 4. 2008 9:55
Mimo mísu

Prosím odkaz kde najdu doplatky na léky a jakým způsobem postupovat při hledání

lékárny s nejmenším doplatkem? Děkuji.8-o

0 0
možnosti
T

Tausret

22. 4. 2008 13:49
Re: Mimo mísu

přestaň už prudit na všech blozích a zapni mozek - tedy pokud je co Rvzapnout

0 0
možnosti
MT

Michal Tiller

21. 4. 2008 15:57
Co teprve ženy na mateřské

Manželka mi vyprávěla jak syn držel v ruce věc a žvatla něco jako Žižka Žižka... a tu věc žena znala. Přesně věděla...jen si nemohla vybavit to slovo. Jak se tahle jasně známá věc jmenuje, aby to synovi řekla. Byla to šiška.

A tréning? Jak? Čtením? Snad.

0 0
možnosti
OL

chickensalad

21. 4. 2008 15:53
Jo jo, tech informaci

je opravdu moc, taky si to uvedomuju. A neni to jen televize nebo radio, na netu je taky dost zajimavych veci a clanku, stejne tak jako spousta balastu. Snazim se to nejak rozumne filtrovat, a snad se mi to celkem dari. A k tomu pravopisu, ja si taky nepamatuju vsechna vynata slova, obcas si neco musim overit, ale "nevým" opravdu bije do oci, to si radsi opravte.

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

21. 4. 2008 15:27
Příliš mnoho informací

Z médií se na nás valí příliš mnoho nepodstatných informací a mozku nelze přikázat toto si pamatuj a toto ne. Bohužel zákon schválnosti je ten, že si na tu důležitou informaci ne a ne vzpomenou a místo toho mozek nabízí desítky "kravin", absolutně nepotřebných. Nevím jakou má lidský mozek kapacitu, ale kdyby nám dokázali připojit paměťovou kartu třeba jen o minimální kapacitě, řekněme jako disketa 1,44 MB (uznejte že to je v dnešní době NIC) a já bych si na tu přídavnou paměť mohl uložit to, co bych chtěl a vždycky bych to tam našel, tak by to byla paráda. A když si představíme třeba 1GB, tak.....R^;-D

0 0
možnosti
HN

ajka33

21. 4. 2008 15:23
No prave..

Hele, to znam, tomu neuteces. A pridavaji se veci, jako ze poslouchas Jandu a zaboha nevis, jak se ten zpevak jmenuje..A deti se te zeptaji na hloupost, kterou samozrejme znas (jak jinak, ze jo) a ty si pripadas jak debil, ktery nejen ze to nevysvetli,ale snad zacne koktat, nebo co;-D..

Tak jsem sla a koupila si sudoku. Ty nervy, trvalo mi to snad pulhodiny a jeste jsem tam mela chybu..Tak jsem dala dalsi a dalsi, dnes se uz za to nestydim, casy vyborne. No ale nasobilku uz taky neumim, procenta z hlavy nepocitam..ale o tom to stejne neni. Pokud meknuti mozku znamena, ze je cloveku dobre, tak at mi mekne vesele dal;-D 

0 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1593x
Mezi ušima pragmatik, v hrudi romantik.