Diskuse

Vegetariánka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Lišit se je hrozně těžké. A taky aby měl na výběr." R^

0 0
možnosti
PM

Žena je poctivým (z některých rádobyvegetariánů často vypáčím,že "salámek jakože ano", to ale pak nejsou vegetariáni,že?!) vegetariánem více než 20let.Na jejím zdraví ani zdraví obou dětí(ty zas jí vše kromě ryb a hub) se to nijak nepodepsalo a já její rozhodnutí plně respektuji a podporuji tím,že vařím vesměs vegetariánskou stravu a maso si nechávám pro sebe,případně pro děti,když jsem s dětmi sám doma.Bohužel v restauracích jsem často nucen kontrolovat zda z toho jídla,do kterého nemělo být přidáno maso,jej prostě jen kuchař nevybral.2/3 kuchařů jsou diletanti,kteří slovní spojení "bezmasé jídlo" pro vegetariána nechápou (základ je např.dělaný na sádle).Mnozí lidé si dokonce myslí,že ryba není maso.Tupci.:-/

1 0
možnosti
KA

K50a11r42e55l 67A68d66a13m

15. 7. 2015 22:59

Jestli se ze mě stane vegetarián, tak jen proto, že dnes aby se člověk bál koupit maso, aby to nebylo z halal porážky.

0 3
možnosti
JN

trošku přeháníte Rv

1 0
možnosti
Foto

Dvanáct let? Respekt. Nejím maso pár měsíců (netroufám si říct, že jsem vegetarián, protože vegetarián by narozdíl ode mě hodil mamince na hlavu cokoli, do čeho se škvařila slanina, co čehož musím teprve dozrát) zatím bych se k masu nevrátila. Voní mi a tak, ale důvody, proč jsem přestala maso jíst, mi už brání zase začít.

Chybí mi ve vašem čánku konec. Je to jaksi celé... bez pointy.

1 0
možnosti
MS

Pointu nechť si domyslí každý sám. Mám ráda otevřené konce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 579x
Jsem sběratelka zajímavých moudrých a poučných příběhů. Potkávám je při svojí práci s lidmi. Některé jen proplují kolem a jiné mi nedají pokoj, dokud je prostě " nenadatlím".

Seznam rubrik