Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Odpovídám všem naráz: ta sešlost se neuskutečnila tímhle způsobem, ale všichni ti lidé navštívili jedno zařízení postupně, takže mi to přišlo jako dobrý nápad. Možná, že o příštích svátcích je pozvu všechny najednou. Nemáte totiž tušení, kolik lidí má z vánočních svátků přímo panické stavy. Většinou se jedná o starší lidi, kteří o svátcích něco traumatického zažili nebo o mláďochy z podivně fungujících rodin. Není to pohrdání Kristem, je to strach z vánoční hysterie, která se na nás valí z reklam, médií a je zakořeněná i ve spoustě rodin. To nemá s vírou nic společného. :-)

A kromě toho děkuji za projevený zájem o nejen tohle téma V

0 0
možnosti
JR

J69a16r17a 89R84a49n86k

3. 1. 2016 19:51

Vynikajici napad, za jinych okolnosti bych byla pryc, uz jsem mela i letenku, kterou jsem mohla zrusit, protoze se mi povedlo zakopnout, udelat piruetu a padnout zadni casti hlavy na male zeleznaky, tak jsem mela 9 zeleznych stehu:-)

0 0
možnosti
MS

Už mě to omílané klišé o prezentování Vánoc jako "shánění dárků, horečném nakupování, vaření a pečení či uklízení" otravuje. Vždyť to tak vůbec nemusí být. Na Vánoce se dá připravovat v klidu a lze je prožít v pohodě. Já, ač nevěřící, se na ně pokaždé těším, i když vím, že po Novém roce už budu rád, když to všechno skončí.

3 0
možnosti

Je mi z toho smutno. Pokud pohrdáme Ježíšem Kristem, pohrdáme pochopitelně oslavou Jeho narození. Někteří pohrdají Vánocemi pro jejich přílišnou komercionalizaci. A když se sejde parta takových ztracenců a někdo jim zprostředkuje nenásilným způsobem vzájemnou úctu a snahu o pochopení, je to jen chválihodné. Je to vlastně také svým způsobem hledání přicházejícího světla, které se nám během podzimu ztratilo.

:-)

0 0
možnosti
OP

V kterém to bylo městě?

0 0
možnosti
  • Počet článků 188
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 587x
Jsem sběratelka zajímavých moudrých a poučných příběhů. Potkávám je při svojí práci s lidmi. Některé jen proplují kolem a jiné mi nedají pokoj, dokud je prostě " nenadatlím".

Seznam rubrik