Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EP

Nepřipadá Vám poněkud ubohé, že se ve 3 z 5 článků na blogu věnujete výhradně útokům na prezidenta? Jiný důvod své existence nemáte?

1 1
možnosti
Foto

Václav Havel jako restaurátor kapitalismu v České republice? ;-D;-D;-D

Ten přece kapitalismus nikdy nechtěl. On i jeho přátelé chtěli maximálně zrealizovat sny osmašedesátníků o socialismu s lidskou tváří! Chartisté byli z velké části právě ti osmašedesátníci. Kapitalismus je řád spontánní, nezávislý na nějakém řízení. Naproti tomu havlovci chtěli a chtějí vybudovat nový řád, vytvořit nového člověka. Takové ambice kapitalismus rozhodně nemá. Chválabohu.

1 1
možnosti
Foto

Velká pravda. Já celou dobu hlásám totéž a obvykle jsem dost bit.

1 1
možnosti
VK

Tak mám takový pocit, že naprosto všechno, co VK vyčítáte, je jaksi mimo z toho důvodu, že na to VK jako prezident nemá vůbec žádný vliv. Jmenování ministrů je formální záležitost, on tím jen stvrzuje výběr premiéra, který to zase nevybírá ani tak podle své vlastní hlavy, nýbrž podle diktátu svých koaličních partnerů.

2 1
možnosti
JZ

Vaše názory  a jejich zdůvodnění se mi velmi zamlouvají.Od jisté doby, prakticky od prvního prezidentského projevu pana Havla, jsem ztratil důvěru v tohoto pána,protože jednoduše řečeno bohapustě lhal.a jeho všechny další kroky směřovaly jej a jen pro uspokojení vlastního ega a trochu také uspokojení majetkových tužeb.Obvykle na náš úkor.Jeho chválení  likvidace a ničení Jugoslávie byl poslední důkaz jeho věrolomnosti.Dost o něm .nezaujal mne ani svými hrami,prostě to není pro mne člověk ,ke kterému bych vzhlížel s úctou.Obdobně se mi dlouho nelíbí pan Klaus,jehož sebestřednost a veškeré činy reprezentovaly jen zbídačení našeho národa.Podle mne je to vlastizrádce, který za použití jen zdánlivě spravedlivé privatizace, kuponovým trikem dovolil rozebrat veškerý státní majetek,který vytvořilo ,mnoho generací našeho národa. Bude jen dobře,když odejde,není co chválit pana se 4 procenty a puncem sběratele  průpisek.

1 2
možnosti
Foto

Od úmrtí Václava Havla a Kim Čong Illa uplyne v těchto dnech již celý rok. Je to důvod k zymyšlení a připomenutí onoho nevkusného, bombastického pohřbu, plného pokrytců, byli zejména za rakví Rv

7 2
možnosti
MR

Myslíte ty desetitisíce pokrytců co s v Praze dobrovolně shromáždili aby doprovodili svého prezidenta na jeho poslední cestě. Jestli jste ten Macek kterého myslím, tak se Vašemu názoru vůbec nedivím. Konečně, máte na něj právo.

2 5
možnosti
Foto

Já nevím autore, ale nahlédl jste někdy do ústavy této země? A do pravomocí, které má prezident? Má, podle mě, dvě pravomoce, od kterých mu nikdo nesmí žvanit, ale samozřejmě ho každý smí kritizovat.

Jsou to především milosti. Ty Václav Havel rozdával zcela nepokrytě svým kamarádům a známým. Ovšem kritizován být nesměl. Václav Klaus pak rozdal milostí nepoměrně méně, ale o to více byl kritizován. Nemá totiž letiště.

Další pravomocí prezidenta je jmenování bankovní rady ČNB. Do toho mu nikdo žvanit nesmí, ale vlezdořiťka Fischer už hlásil, že by tu pravomoc okleštil. Asi se bojí, že kdyby byl zvolen, tak by musel rozhodovat, čehož on se zcela nepokrytě bojí.

Nicméně, co se týče jmenování ministrů. jsou pravomoce našeho prezidenta a to nejen VK, ale každého prezidenta malé až nulové. VK se dvakrát pokoušel ministra nejmenovat a dvakrát prohrál. Jméno toho prvního kandidáta si nepamatuji, možná t o byl Milan Urban a VK ho chtěl zkoušet z angličtiny. Druhým případem byl David Rath, tam šlo o střet zájmů a možná VK tak zcela neprohrál. Došlo k nějakému kompromisu.

Prostě pláčete hezky, ale na špatném hrobě. Jste protiklausovsky naladěn, budiž, na to máte právo. Ale pište prosím tak, avy Vaše články měly hlavu a patu a dávaly nějaký smysl.

To, co jste chtěl čtenářům vsugerovat a sice, že Václav Klaus je za vše zodpovědný, pak ale musíte své tvrzení také extrapolovat a rozšířit a říci, že Václav Havel je zodpovědný za veškerou divokou privatizaci, za kupónovku, za absenci právního prostředí a v konečném důsledku i za defraudaci z fondů pánů Kocába, Koženého a dalších.

10 6
možnosti
VR

V64á46c32l62a89v 42R68o73d

15. 12. 2012 11:02

Karmu by jste si zasložil jednoznačně vy. R^R^R^

2 2
možnosti
PV

VK není moje modla ani omylem, ale srovnávat ho s humanitárním bombarďákem, vlezdoprde.istou a vynášet tohoto malého českého velkého hň.pa do nebes... to chce silnou náturu. Nemyslím, že se dá se všemi kroky VK souhlasit, ale byl a je jeden z mála, kdo se nás v té trapné EU aspoň malinko zastal. Ti ostatní poslanci, co tam sedí, ti nehli brvou. O tom ve svém článku nepíšete. Proč?

10 6
možnosti
MR
Foto

Pane Študlare, mám trochu strach o vaši životní náplň až Klaus opravdu odejde, ustojíte to bez prášků?

10 4
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik