Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Tato vláda je špatná. Vláda ČSSD bude mnohonásobně horší. Zvýšením daní a minimální mzdy vzroste nezaměstnanost, zvýší se cena služeb...

2 1
možnosti
DK

"...Zbyl zde nesourodý konglomerát bývalých komunistů, kmotrů, lobistů, podnikatelů a často i  lidí za hranou zákona..."

Omyl. Zbylo toho mnohem víc. Zdevastovaná země.

1 1
možnosti
Foto

Já bych dokonce použil výraz spálená, zpustošená, znásilněná, zneužitá, pokořená a nosem v hnoji ryjící země. Řekněte, nebylo by to lepší?

0 4
možnosti
MP

Jaké  k o n k r é t n í  hříchy a dluhy má Kubera?

2 0
možnosti
MP

Pokud jsou špatní všichni politici ODS, pak logicky jsou špatní všichni politici ve všech stranách, které jsou v sněmovně. Pak je hloupost volit jakoukoli stranu ve sněmovně, ale je rozumné volit novou stranu. Výběr je pestrý.

2 0
možnosti
MP

Děkuji za předvedení typicky levicové závisti

5 1
možnosti
PK

Proč hned levicové. Já např.socany nemůžu vystát, nikdy jsem je nevolil, ale co napsal autor o současné ODS je bohužel pravda a je to škoda.

1 0
možnosti
Foto

Bláboly. Nikdy, ale opravdu nikdy nepohřbívejte nikoho, kdo není zcele efektivně politicky mrtvý. Stejné žvásty jsme tehdy, v roce 1997, mohli číst na adresu Václava Klause, který což je zcela nepochybné, všem těmto žvanilům skvěle vypálil rybník.

3 6
možnosti
Foto

A samozřejmě, nejen Kalus, ale i ODS byla tehdy "mrtvá". No koni byly Uhelné sklady (Unie Svobody) a všichni dobře víme, jak to s tímto rychlokvašeným politickým útvarem dopadlo.

3 3
možnosti
LS

L58i53b61o53r 98S53y50n16e40k

23. 6. 2013 10:40

HezkýýR^R^R^ karma

6 3
možnosti
Foto

Uhrál jste s tou karmou stěží plichtu a pan Beránek dopadl ještě daleko hůře co? To asi ta podpora Vašich názorů bude daleko slabší než se sebevědomě domníváte, že pane Synku?

0 3
možnosti
OS

Mně přijde, že to, co jste napsal, platí pro jakéhokoliv českého politika, nikoliv jen ODS.

2 0
možnosti
PK

Já jsem znal i slušné komunisty. Nebylo jich moc. Při diskusi o reálnosti idejí to brali něco jako náboženství, víru, ale že i nedokonalá realita přinesla spravedlivější uspořádání pro široké vrstvy. Podotýkám, že tento názor takto nesdílím, ale jako šéf jsem se na tyto lidi mohl v práci spolehnout.

3 1
možnosti
PH

Jaký je rozdíl, dle Vašeho posouzení mezi slušným odéseákem a slušným socialistou.

2 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik