Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

obcancez

3. 6. 2011 21:48
REVOLUCE

Super článek , strašidelné čtení. Obávám se , že jediné řešení je skutečná REVOLUCE a krvavá , která zlikviduje tu zlodějskou pakáž. Moc rád bych se na takovéto spravedlivé odplatě podílel. Pokud to má začít masovou občanskou neposlušností přidám se.

0 0
možnosti

astrolog007

25. 3. 2011 19:53
Občnskou neposlušností to stejně skončí....

Věřím tomu, že projevy občanské neposlušnosti začnou v roce 2012, někdy na jaře...Už aby to bylo. Půjdu do toho taky, mám banditů plné zuby.

0 0
možnosti

1anton

24. 3. 2011 13:20
LÉK NA OBČANSKOU NEPOSLUŠNOST

Občanská neposlušnost - dobrý nápad, a zejména Kalouskovi se bude velmi zamlouvat, protože na takové "občansky neposlušné chytráky" má stát už dávno vymyšlené zcela automaticky fungující pastičky - už se těší a mne si špinavé pracičky na horentní penále z nezaplacených daní - jsou totiž příjmem státního rozpočtu! Takže váš recept pouze ZVÝŠÍ PŘÍJMY STÁTU! Zbývají pouze staré neosvědčené generální stávky - k tomu, aby měly nějaký efekt, nemohou ale vyžadovat zastavení či změnu "reforem", protože ty budou brzy nahrazeny ještě "lepšími". Žádejme odchod Kalouska z vlády - vždyť nám to sám slíbil: podle jeho slov je úprava DPH poslední změnou, kterou navrhl - tak ať to dodrží a odejde!

0 0
možnosti

77yasmin

15. 2. 2011 19:37
re

Moc pěknej článekR^docela mě pobavil, protože kdybych měla to vzít do důsledku tak nám všem nezbývá než oči pro pláč a nebo vzít si do ruky pořádné sukovice a už  s tím skoncovat. Ale je to samo o tom mít vůli a jít dotoho. Až něco začne tak se hlásim do první linie.:-)

0 0
možnosti

jirka1965

15. 2. 2011 8:47
Doporučuju něco nastudovat o veřejné správě.

Ta se dělí na státní správu a samosprávu a zrovna ta státní správa se nevolí.

0 0
možnosti

a-b-c-d

15. 2. 2011 10:12
Re: Doporučuju něco nastudovat o veřejné správě.

doporučuju nastudovat text, na který reagujete - abyste zbytečně něco nevemlouval jen sám sobě ;-)

0 0
možnosti

a-b-c-d

15. 2. 2011 7:55
jo,

každej asi npřemýšlí, co s tím .. ale neplatit daně, to si nikdo nedovolí - oni ti kluci mají mančaft - mají Policii a nevyzpytatelné soudy a podobné nástroje, sloužící k potlačení nespokojenosti .. takže co?

Co kdyby všichni lidé dali výpověď - že odejdou do Německa a Rakouska, nebo na pracák..?

Určitě by to neudělali všichni - někteří jsou spokojení, že si mohou koupit nové auto a dva počítače, a budou klidně hlavou tlouct do zdi (nebo kamenem do druhých), když za to dostanou zaplaceno .. ale myslím, že doba je zralá, že by se připojilo hodně lidí...

(jsou tací, co tak žijí odjakživa - proč nezkusit, jaké to je; svět se nezhroutí, ani ekonomika ne - jen už vidím, jak k nám pak budou z náměstí promlouvat ti samí "noví" Havlové a podobní vyvolení, že oni jsou naši vůdci a myslí to s námi dobře .. kdoví, jestli by nepřišli ještě horší kreatury)

0 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik