Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

20. 10. 2012 8:10
Tohle ovšem napsat nesmíte

Klasicky problém zdejšího blogu. To co jste napsal, psát nesmíte. Neni to v souladu s tím, co je zde populární. Kdyz to uděláte, budete nazván hujerem. Problém je v tom, že ti co jsou tak zoufale proti EU si vůbec neuvědomují pozici ČR. A ta je. Přes 80% HDP je tvořen exportem. Z toho majorita je Německo a Slovensko. Obe zeme jsou v EU. Česke banky jsou rakouské, německé, belgické, francouzske, italské a americké. Pater českého stravování tvoří rakouské, německé, holandské a britské supermarkety. Nejvetsi zaměstnavatele v soukromém sektoru jsou německé, rakouské, francouzské, britské, americké, japonské a další firmy. Země je spojena a tím co se děje okolo ni a je nejen závislá extrémě (export) ale i vnitrne Čechům patrí jen méně nez 1% bank podobne jako většina podniku je buď zahraničních nebo je závislá na exportu do zemi Eurozony.

1 0
možnosti
MV

marek,voksay,blogidnes

20. 10. 2012 8:56
Re: Tohle ovšem napsat nesmíte

paradoxně to co jsi napsal Kráme je argumentem proti další integraci a tolerování bruselské buzerace;-DRv

1 1
možnosti
VH

Stará kára

19. 10. 2012 14:19
Není normální

považovat za úvahu pár (nesmyslných) hesel. A tedy ani považovat za normálního autora takové slátaniny.

0 1
možnosti
MN

boruvka

19. 10. 2012 14:14
Není normální...

není normální... Co je tedy normální? Bruselský anální alpinismus? Mlčet, nic nenamítat, stát v pozoru a aplaudovat všem těm skvělým vymoženostem, které z Bruselu přicházejí?? Rv

1 1
možnosti
JM

nepohodlný energetik

19. 10. 2012 13:50
Vstupovali jsme do JINÉ EU, takže Klaus má pravdu !

Problémem je, že nadává málo a ostatní okolo sousedi se zbaběle drží stranou a ač by měli také nadávat, drží hubu a krok. TA  Unie si tu Nobelovu cenu zaslouží asi tak stejně , jako Bartošová . Obě jsou ve stejné kondici ..... čímž se omlouvám (ve srovnání s Unií) naopak perspektivní a skvělé Bartošové ....:-/

2 1
možnosti
JP

Chytrakz hospody

19. 10. 2012 12:13
Jen k těm penízkům EU

Tak téměř všechny dotace EU = defraudaci. Jsou vyhozené vyhozené prachy. Projekty EU jsou především na blbosti, tedy na to, co by rozumný člověk nikdy nedělal,   a hradí se i předem určeným firmám. Pokud se ukijou na něco jiného a daj někomu, komu nejsou určeny (i když efekt je naprosto stejný a v některých případech i větší), tak EuroHujeři řvou jak smyslů zbavení. Ale jak píšu neplatí to 100%, protože všude mezi koukolem se najde pšenice, jak říkával J. Hašek (pro EuroHujery autor dosun pro ganderovou a národnostní diskriminaci  EU  nezakáznou knihou "Švejk")

0 1
možnosti
MC

vipeeer8

19. 10. 2012 12:07
Peníze

Co to je evropské peníze? Myslíte ty co tam nejdříve musíme poslat a poté o ně na kolenou žebrat, aby euroúředník laskavě rozhodl na co je máme použít?

1 1
možnosti
PJS

pes jitrničku sežral

19. 10. 2012 11:58
neschopnost v v tomto pripade pozitivum

Podivejte se na euro - nebyt toho ze jsou cesti politici totalne neschopni uz bychom ho meli, jako Slovaci, a spolu s tim mraky problemu a platili majlant na vselijake zkrachovance, vic nez ted.

Zde se nam ta neschopnost vyplatila.

No a az se EU rozpadne tak cim mene vazeb tam budeme mit tim mensi skoda nam vznikne.

0 1
možnosti
TB

Primak

19. 10. 2012 11:48
Jedno doporučení

Přečtete si program Vladimíra Dlouhého na téma EU. Můžete nadávat že je to komouš, kariérista, vychcánek, tunelář, ale to co tam je napsáno je jediná myslitelná cesta jak dále postupovat. Ani Rusko a ani federální EU. tady je link

http://www.vdlouhy.cz/muj-program/

0 1
možnosti
H

Halfunx

19. 10. 2012 10:36
Strašení Ruskem

k obhajobě EU nestačí. EU není bez chyby, stejně jako Rusko, Čína, USA, ani nikdo jiný. Co nám škodí víc? Pro vás to může být Rusko, ale proč bychom museli být v něčím područí? Proč nezjistíme, kam tenhle národ chce jít? Změňme systém tak, aby žádný hlas nepropadl (ani ten váš). Skutečně demokratická je jen přímá demokracie a přímé financování. Mě by zajímalo co si vlastně náš národ myslí, kam chceme směřovat a jak toho dosáhnout.

1 1
možnosti
MV

marek,voksay,blogidnes

19. 10. 2012 10:31
šmarjápano ...

eurohujer ..... to už je diagnózaRv

4 1
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1685x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik