Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma! Mate velkou opdvahu vystoupit proti myslivecke lobby. Ja taky nechapu, jak nekdo muze mit konicka ve vrazdeni, ale oni to vzdycky nejak obhaji!

0 0
možnosti
VS

Hlavně ten "smrad komunistama " je výborný fór ... hned se o něj podělím s bavorským kolegou:-) ten se bude řezat smíchy, jenom co tu " českou myšlenkovou uličku"  pochopí....

0 0
možnosti
MS

Kecy. Můj tchán byl myslivec a s komunistama neměl nic společného. Rudou knížku měli u myslivců většinou jen funkcionáři (jako ostatně všude jinde). S možností vlastnit loveckou pušku nemělo členství v KSČ nic společného. Na hony jsem chodil každý rok a nikdy se nikomu nic nepřihodilo, i když jsme se na závěr vždycky poveselili v místní hospodě (to k tomu prostě patřilo). Jestli tehdy někdo řádil po lesích, tak to byli vojáci z ruských posádek, kteří tady vesele a hlavně beztrestně pytlačili se svými "kalašnikovy". Nevím, jak to funguje dnes, ale tenkrát nebylo členství v mysliveckém sdružení zadarmo. Každý si musel odpracovat brigádnické hodiny na přípravě krmení pro zvěř a při zimním zakrmování. A makalo se pořádně, to vím, protože jsem u toho často asistoval. :-/

0 0
možnosti
LN

....ve jménu myslivosti vás vyzývám....PIŠTE VÍCE A ČASTĚJI...!!!....

...jen více takovýchto článků...a pohled na myslivce se ve společnosti musí nutně zlepšIT...protože pitomější slátaninu jsem už dlouho nezahlédl.....

1 2
možnosti

Souhlasím a karma. Navíc jsou ti myslivečtí experti zastřelit kočku 50 m od chalupy jako škodnou.;-€ Ještě se tím budou chlubit.

2 1
možnosti
LN

..co vám brání je udat......???....podobný prohřešek je na sebrání zbrojního pasu....a máte pokoj....

0 0
možnosti
MK

Zrovna dávají na ČT pořad ...Tisíc let české myslivosti. Hmmm, asi by se na to měl autor podívat:-)

1 0
možnosti
Foto

Mně se ta vášeň myslivců, zabíjení zvěře a trofeje, také nelíbí. Mnoho z nich podle mého názoru nemá úctu k přírodě, jen tu zvláštní vášeň a snahu vyzískat co nejvíce. Slyšela jsem od jednoho myslivce, kterak se více než dříve myslivci včetně rybářů chovají bezohledně, jen maso a maso.

3 4
možnosti
JL

Ano a právě proto je mezi rybáři velmi rozšířená a populární metoda chyť a pusť.

2 0
možnosti
Foto

Já dodám, že myslivec nejsem, ale pokud je mi známo, tak brokovnice žádný "lejzr" nemají. A že by se na zajíce střílelo kulovnicí, tomu moc nevěřím. Jednak by bylo velmi obtížné ho trefit a také by z něj nic nezbylo.

Pokud myslivci též pečují o zvěř v zimě, tak mají moje sympatie. Vy už méně.

2 2
možnosti
SS

Zajici se daji stilet bez problemu kulovnici - treba .22LR - oblibena zabava deti v Alberte.

0 0
možnosti
OS

Rv Každý má právo na svůj názor, ale ten Váš na myslivost je, s prominutím, pitomý!

8 4
možnosti
Foto

Doporučuji všem k přečtení odkaz na Jaroslava Palase. Je senátorem v naší republice. Pevně věřím, že vše, co je v tomto odkazu napsáno, je pravda.

1 0
možnosti
JG

souhlas, jen je škoda, že je ten odkaz v tak hloupém článku

1 0
možnosti