Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Martin V2

11. 7. 2011 8:50
Pár chybek

Jak už tu bylo podotknuto, je obecní záležitost, v našem ěmstě se dá objednávat přes internet a máte to bez fronty, dokonce mají otevřeno od osmi ráno až do šesti večer, takže i lidé ve zkušební době si tam stihnou doběhnout.A teď největší překvapení - nadřízeným orgánem obcí a měst je kraj a autor si může zjistit, kdopak nám v ČR na krajích vládne. Tedy, až z něj vyprchá to oranžové opium.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

11. 7. 2011 8:16
Jistě, Františku

Jádro problému leží v tom, že byrokracie (jakákoliv - státní, krajská, okresní, městská) se utvrdila v tom, že občanu může vládnout, že má tu moc. A reálně ji má. Petr Z. z Vítějovic

0 0
možnosti
PH

petrph

11. 7. 2011 7:44
to nebyl horror,ale happyend

Zvládl jste to hned napoprvé, během pár hodin, navíc s neplatným dokumentem, který jste mohl za pomocí úřednic opravit rovnou na místě - kéž by to bylo vždycky tak jednoduché...:-)

0 0
možnosti
MBI

nebolševik

11. 7. 2011 7:41
pan autor se asi nacucal toho opia

sám, že skoro nevidí. Jesnak, jak kdesi dole připodotkl kolega, registrace vozidel nepatří ke "státním" agendám, nýbrž je vedou úřady obecní, okresní či krajské. Za druhé potom je nutno konstatovat, že většina zmiňovaných a naříkaných zákonů, nařízení, vyhlášek atd se u nás zrodila z halasně vyhlášené Zemanovy legislativní smršti, ten zbytek má z valné části na svědomí jakási EU, aby jí ďas spral. Ne že bych nějak extra miloval současnou vládu (která v tom všem pochopitelně prsty nemá a ani mít nemůže, na to je tam příliš krátce) nebo ODS, ale s nafukováním "státu" má společného rozhodně méně, než ostatní partaje, především ČSSD a zelení.

0 0
možnosti
MP

MAXIMUS PERMAGNUS

11. 7. 2011 8:04
Re: pan autor se asi nacucal toho opia

Aha - takže dle Vašeho kritéria je obec zřejmě nějaká soukromá instituce - jo ? Každý soudný člověk pochopí,že v blogu se popisuje byrokratická mašinérie,kterou si žádná obec nevymyslila.Též nemůže být sporu o tom,že salonní kecálkové z ODS ani z jiných partají o žádné zeštíhlení státu nestojí. Stojí pouze o paralyzování některých složek,které se zabývají hospodářskou kriminalitou - důvody jsou každému zřejmé.

0 0
možnosti
SN

kuča

11. 7. 2011 7:31
Perfektní.......

:-)............R^R^R^

0 0
možnosti
1

1absolutus

11. 7. 2011 7:10
Skvělé a přesné!

Karma.R^

0 0
možnosti
SS

Svent

11. 7. 2011 6:47
pán je trochu mimo

Evidence vozidel patří pod magistrát a ne pod vedení státu. Navíc doménou státního úředníka rozhodně není ODS

0 0
možnosti