Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

18. 7. 2012 10:41
Heleďte,

jakou vládu měl jmenovat prezident?  Obvykle se jmenují vlády, které mají v parlamentě většinu.  Vy navrhujete jiný model? Jaký?

0 0
možnosti
JSJ

Jmenuji se Josef

18. 7. 2012 7:12
A co širší zeměpisný náhled?

Fascinuje mne, jak mnozí lidé vidí krizi politiky v ČR pouze jako českou záležitost. Přitom těžko můžeme předpokládat, že by v ČR bylo něco moc jiného než v okolních státech. Ta krize je v podstatě stejná v celé Evropě, takže jak současné problémy, tak i případné budoucí řešení se budou týkat i ostatních států. Ale revolucionáři typu autora tohoto článku si myslí, že krize je jenom česká a řešení bude také jenom české. Je to jakési považování České republiky za pupek světa. Pupkem světa jsme nyní v tom záporném smyslu (podle autora asi nikde ta krize není tak zlá jako u nás) a budeme pupkem světa i v kladném slova smyslu (pouze my uděláme revoluci, která nastolí něco lepšího). Již proto je autorova úvaha z principu nesprávná.

1 1
možnosti
H

Halfunx

18. 7. 2012 7:34
Re: A co širší zeměpisný náhled?

Nemístně, až hystericky jste se postavil do opozice proti blogerovi. Stejnou logikou ho lze osočit i pokud by se zabýval evropskou situací, protože přece nevzal v úvahu celý svět, vyspělý a pak i nevyspělý, východní, západní muslimský a tak do nekonečna. Bloger prostě píše o ČR protože chce a není na nás mu diktovat, co by psát měl nebo neměl. Diskutujme o tom zda, dle nás, má pravdu, a to má. Snad se vývoj díky podobným blogerům urychlí a škody budou menší, jestli se přidáme k nové vlně ze zahraničí, nebo tu vlnu vyvoláme je docela fuk.

0 0
možnosti
PV

Pytlík

18. 7. 2012 7:05
Jste šťastný člověk

Máte svého viníka, co vám schází?

3 1
možnosti
VJ

velký jarda

18. 7. 2012 7:25
Re: Jste šťastný člověk

dalším, nevím už kolikátým,  kopancem do V.Klause se pan Študlar dostal na vrchol blogerského orgasmu.

1 1
možnosti

rezjirrezjir

18. 7. 2012 7:04
Ale pokud by měl padnout režím

jaké jsou záruky toho, že to co přijde po něm, nebude ještě horší? Jak známo, na komunistech bylo nejhorší to, co přišlo po nich.

0 0
možnosti