Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Už sám nadpis je velmi trapný a ukazuje na autorovu "inteligenci". . Dokazuje to sládkovým házením politiků do Vltavy.

0 0
možnosti
Foto

starejte se radši o vlastní zpopelnění

2 1
možnosti
SB

Vážený, Klaus se bez státního pohřbu klidně obejde. Nemusíte se obávat, že mu ho budete platit. Obávejte se spíše toho, že budete platit důsledky toho, před čím Klaus varuje: dusledky politiky EU, důsledky pravdoláskařského lhaní si do vlastní kapsy, důsledky toho, že země, které se k bankrotu blíží mílovými kroky, ale ještě nezkrachovaly (a země EU lze rozdělit pouze do dvou skupin: na ty k bankrotu směřující a na ty již zbankrotované) budou platit dluhy za takové země, jako je Řecko. A o důsledecích multikulturalismu, který se uchycuje v západoevropských zemích a o kterém se také nesmí mluvit, už ani nepíši, protože to by bylo na ztrátu sta dukátů.

Toho se bojte. To hrozí Vám a Vaším potomkům. Nehrozí jim, že budou platit účet za Klause. Hrozí jim, že budou platit účet za Havla, Špačka, Halíka, Schwarzenberga a Barrosa.

3 1
možnosti
JZ

K tomu nelze nic jiného říci,že svatá pravda.Dotyčný pán má zcela bezkonkurenční místo v pořadí největších lumpů tohoto malého národa.Bohužel zatím ještě mnoho lidí to ještě nepochopilo.Je hrůza kolik voliču zatím volí proti svým vlastním zájmům.

2 5
možnosti
SB

Však si volte takové Schwarzenbergy. Jestliže si myslíte, že je ve Vašem zájmu přispívat na nesmysly prosazované Evropskou unií, jako je fotovoltaika v současném stádiu vývoje nebo pěstování řepky na biopaliva, tak není ideálnější volba než Schwarzenberg.

2 1
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik