Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč je ten Klaus tak zelený ? Proč není modrý ? :-(

0 0
možnosti

Je blbé jásat  před večerem.  Směsice cosialistického mota "kdo nekrade, okradá svou rodinu" plus Klausovo masírování , že nás trh vychová, je směs velice hutná, ta tak rychle nevyprchá a když se to znásobí mocí, větší volnost hrabivosti neznám. Etika a morálka je v bankrotu. A spolehat se na druhou alternativu stran je poněkud nešťastné. Leninovi pohuňci jsou odborníci vytvářet totalitu a oranžoví šviháci lazenští umí jen utrácet.

0 0
možnosti
Foto

O ničem ! Proti všem už napsal nějaký Lojza Jirásků. Co radíte ? Vandase ? Babiše ? Okimuru ?

I ta nejhorší (pseudo) pravicová vláda byla, je a bude lepší než ČESKÁ forma sockom. Kdo půjde k lízu ? "Doktor" ze Sládkovičova  kalkulačka Hašek, nikdynicnedělal Sobotka, absolvent FF (marx. len.) Mao.rálek , STB- Filip ?

Tito káží o morálce. Díky!!! Ne !!!

0 0
možnosti
Foto

Rád si takovýto příspěvek přečtu. A pak si vždy vzpomenu, jak mi bylo kolikrát řečeno, že dokument "Vládneme, nerušit" je příliš jednostranný a musím se smát.

Nedělejme si, prosím, iluze o tom, že vláda KSČSSD nekrade (a neobhajujme ty krádeže, podvodná výběrová řízení a podobné legrácky tím, že to přece "dělají pro lidi")...

4 0
možnosti

No to jsme se toho dozvěděli, skutečně děkuji.

1 0
možnosti
Foto

Vláda ještě nekončí, to záleží na Zemanovi.

2 0
možnosti

Já jsem z té situace zde už pár let též pěkně znechucena, ale tento výlev je frustrace v hospůdce páté cenové skupiny ... Je to všechno blbě a blbě ještě bude a to skoro furt, ale já to říkal!

8 1
možnosti

J89a55n 43F68r56o66l76í26k

17. 6. 2013 2:06

Pokud je většina voličů takoví primitivové jako autor pak potěš koště.

4 2
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik