Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Příhodný a vtipný článek. Karmuji R^

0 1
možnosti
FK

"Monika Talašová (přítelkyně Tomia Okamury)," Nejmenoval se tak nějak i jeden z aktérů protiradarových akcí?

1 0
možnosti
JZ

Docela vtipný příspěvek.Nakonec  po Klausovi a Havlovi nemůže být žádný nový prezident horší.Snad jen ,kdybychom ho vybírali někde v africké džungli a to ještě není jisté,že bychom se trefili.

1 1
možnosti
Foto

Píšete tak trochu bláboly. Nechci tvrdit, že Klaus je profesorem na 100% zaslouženě, protekce u prezidenta Havla mu asi hodně pomohla. Ale na té VŠE se vometal poměrně často. Nevím, jestli teď, v tomto věku.

A co se týče volby prezidenta komunisty (myslím tím, že komunisté zvolili prezidenta, nikoli, že byl prezidentem zvolen komunista) tak jedinou jistotu máte u první volby V.Havla v roce 1989. Jinak byly volby tajné, takže vše jsou jen dohady nebo veřejné a tam je ajsné, že žádný komunista Klause nevolil. Takže je otázkou, když se Klaus obešel bez komunistických hlasů podruhé, tak proč by se bez nich neobešel poprvé? 

A nezapomeňte prosím také, že T.G.Masaryka museli v květnu 1934 volit též komunisté. protože by jinak nebylo dosaženo potřebné většiny. A prý k tomu ještě komunističtí funkcionáři, snad Gottwald a další museli být omilostněni z výkonu trestu.

2 1
možnosti
Foto

Zvolení Havla v roce 89 nebyly volby, ale předání moci. Komunisti nikdy Havla nevolili. Klaus, naproti tomu, byl prezidentem zvolen i hlasy některých komunistů, které mu byly zákulisně dojednány. To se všeobecně ví a nikdo ze zúčastněných to nepopírá.

1 0
možnosti
BP

A vo tom to je ...R^

0 0
možnosti
JK

Václava Havla zvolil parlament plný komunistů a byl to boží pohled. V přímé volbě by v té době Havel neměl problém, na to dám krk. Klause zvolil parlament plný bývalých komunistů a honců s igelitkami. Už ne taková zábava. V přímé volbě by to měl Klaus v té době dost těžké. Příštího prezidenta nevolí parlament. Pokud je Okamura srdci českých komunistů blízký, ať si mu dají hlas. Pro mě je to pouťový pisálek - co kdo chcete, všechno máme, poradíme, posloužíme.....názor na vše mám taky, na to Okamuru nepotřebuju. Z duše nesnáším ukecané chlapi.

1 1
možnosti
BP

... ach ty ženi ...:-/

0 1
možnosti
MN

dobrej clanek a karma .. a dost blbych kecu  ;-D .. jen kdyby meli nasinci tolik moudrosti v tech svych tvrdych nenavistnych palicich a uvedomili si, ze pokud povedem zabomysi valky jak to rekl Tomio, pak se nikam nedostanem. Ostatne tech triadvacet let se podepsalo uz i na vzdelanosti naroda ktera stale klesa .. a to je deviza ktera by mela naopak stoupat.. jenze u nas stoupa v posledni dobe jen DPH a vydaje!

2 3
možnosti
JK

Který druh žabomyších válek máte na mysli? Kam bychom se měli konkrétně dostat bez nich, případně kam ne? Nemám tvrdou a nenávistnou palici, snad proto nechápu? Pár konkrétních slov k věci nahradí vás Okamura článkem keců. Mlácení prázdné slámy.

1 2
možnosti