Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Stará kára

26. 4. 2011 20:30
Tomu vůbec nerozumím

Nesmyslné hlasování přece vyvolala opozice. Proč účet vystavujete vládě?  Hlasování přece jednoznačně dopadne pro vládu dobře. Víme to už dlouho.  Kdo tedy zaměstnává lidi. Kdo čerpá proud na osvětlení. Čí poslanci se producírují nesmyslnými kecy?  Bez keců by výsledek hlasování byl na chlup stejný. Jen ta energie by stála míň.

PS: Kromě nároků na energie a možná pár korun přesčasů žádné další náklady nevznikají: všichni mají své fixní platy, poslanci i zaměstnanci.

0 0
možnosti
A

akki

26. 4. 2011 23:54
Re: Tomu vůbec nerozumím

Děkuji, lépe bych to nenapsala. A článku: RvRvRv

0 0
možnosti
MR

rodd

26. 4. 2011 18:46
Vystavení účtu

To co se děje ve vládě, parlamentu, v obcích, úřadech je vlastně vystavení účtu naší společnosti na úrovni angažovanosti jedinců. Je hezké remcat a nadávat, ale když chování lidí na všech postech je odrazem mlčící či aktivní většiny. To co se děje je o našem stavu lidí tam dole, jež jsme nějak nezaregistrovali změnu režimu, a vše jako původně za dob socialismu necháváme na druhých ... .

Zde je otevřeně si přiznat že v podstatě nic lepšího nečeká, neboť to pár bláznů nespraví, to se musí probudit většina a začít se demokraticky chovat a angažovat a to 365 dnů v roce a především ve svém okolí .. .

Cesta jsou občanské sdružení v rámci věci které nás pálí v místě bydliště, dále tlačit na  své oblastní poslance a nebát se poukazovat na levárny, tlačit na změny volebního systému, mandát na dvě volební období, elektronická demokracie ... .

Bohužel nás minulý režim k demokracii neučil a my se to musíme učit za pochodu a jak nám to jde je vidět ... .

0 0
možnosti
M

Míra4.1

26. 4. 2011 18:13
Vy máte ale hodně černobílé vidění!

Rv

0 0
možnosti
M

mariňák

26. 4. 2011 18:21
Re: Vy máte ale hodně černobílé vidění!

Jestli ti to půjde, tak to můžeš nějak přibarvit :-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik