Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přesné. Jako někdejší volič třetích stran jsem pochopil, že naše politické strany nejsou cestou k prosperitě, a v jejich péči se mi zdá pochopitelné, že se lidé pod osvíceným diktátorem můžou cítit lépe, i když sem tam někoho popraví a nepokrytě krade, protože je jen jeden.

0 0
možnosti
JZ

I když mám  oproti Vám   poněkud levicovější názory ,než Vy,Vašepříspěvky se mi v podstatě líbí.Je z nich přímo cítit upřímnost a lidské pochopení.Jsem bývalý havíř  ,takže mám trošku jiné názory a pravicové strany, včetně pana Klause se mi prostě nezamlouvají.Nemohu se smířit se skutečností,že se z naší země pod vedením uvedeného (dle mého názoru příliš namyšleného a arogantního pána)stala jen montovna pro zahraniční majitele ,které nepotřebují v podstatě kvalifikované pracovníky, jen bezduché zaučené nádeníky.Totální likvidace zemědělství(podle mne docela vyspělého v rámci Evropy),likvidace na př cukrovarů a s tím související přesuny pěstování a výroby do zahraničí,obdobná likvidace dříve docela úspěšných podniků. Od výroby léků po strojní výrobu konče, co bylo výnosnější,vše si přivlastnili zahraniční noví majitelé.I tu vodu a její rozvody ,vše mají ve svých rukách.Nám zbývají jen a jen dluhy,které nadělali námi zvolení poslanci.Nu dosti nářku,já jsem na tom jako Váš děda, de fakto jen přežívám a stále se uspokojuji nadějí, že naše děti zmoudří a pokusí se mnohé napravit, i když ty proklaté církevní restituce jim ještě dají zabrat.Vám přeji hlavně zdraví a trošku toho optimizmu.

0 0
možnosti
Foto

Super článek, jeden z nejlpších, jaké jsem tu kdy četl. Co se týká tzv. střední třídy, tak ta letos hóóódně prořídla. Myslím, že příští rok tomu nebude jinak. Tak hodně štěstí do nového roku ! PF 2013 R^

0 0
možnosti
VV

Přidávám se k pochvale. Máte pravdu a doufám, že se mýlíte. Přeji pokojný nový rok.

1 0
možnosti
SR

Moc hezký článek. Přeji vše nej v roce 2013. A optimismus. Budeme ho ještě moc potřebovat.R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik