Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Vy se ptáte, proč ti lidé neprotestovali třeba proti první Topolánkově vládě?

Já se Vás ptám: Proč by měli protestovat, když jim třeba nebyla proti srsti? Jestli byla proti srsti Vám, měl jste protestovat Vy.

Jako levicový občan si zřejmě neuvědomujete, že ti lidé jsou svéprávní, ale že i Vy jste svéprávný. Oni mají právo protestovat proti něčemu, co se nelíbí jim. Ale nemají povinnost protestovat proti něčemu, co se nelíbí Vám. Snad máte také funkční mozek a případný protest proti něčemu, co se nelíbí Vám, můžete zorganizovat sám a nemusíte to chtít po lidech, kteří Váš názor nesdílejí. Oni nežádají po Vás, abyste protestoval za jejich názory, protože se považují za svéprávné. Považujte se za svéprávného i Vy a v případě, že se něco nelíbí Vám, se podle toho chovejte.

Ale kdybyste se považoval za plně svéprávného, asi byste nevolil strany, které Vám slibují, že e o Vás postarají.

5 2
možnosti
LS

Neni co dodat. Lip bych to nenapsal a s autorem souhlasim naprosto ve vsem

3 4
možnosti
MD

Tvari se to, ale je to. Hloupost.

5 2
možnosti
FK

"Čecháčci si zaslouží KSČ(M) i ODS. Jen houšť"  A autor si zasluhuje ne pár, ale nespočítanejch  přes hub. , pardón, přes ústa.

6 1
možnosti
SB

Autor má hloupé názory, ale tím, že byste mu dál pár přes ústa, byste ničeho nedosáhl. Pouze byste z hlupáka s nerozbitými ústy udělal hlupáka s rozbitými ústy. Ale na té hlouposti byste nic nezměnil.

4 1
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik