Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený autore,

to je jako bílá rasa natolik výjimečná a nepostradatelná, že se zhroutí svět, když nás ubyde? A zachraňovat ji chcete domobranou ? Přípravou na válku, předpokládám proti jiné bílé rase? Našim sousedům? Obdivuji ty, co rozumí o čem zcela přesně tato tryzna je. Já teda nechápu.

Měl by jste si ale uvědomit, že svět jaký je dnes je výsledkem hlavně snažení našeho - bílé rasy. Když se podivujete nad kultrní nekompatibilitou jistých částí země s námi, byli to naši předkové , co toto podmínili svými skutky. Svou "domobranou", dobyvatelstvím a chamtivostí. My sklízíme ovoce jejich rozhodnutí - těch dobrých i špatných stejně jako ti, co přijdou po nás budou sklízet co zasijeme. A nejsem si jista, zdali bušení do prsou na základě velice pochybné hodnoty bělosti je to, co chci aby podmiňovalo jejich život.

1 1
možnosti

pletete si pojmy s dojmy. Neni to barva kuze, cili belost, ale kultura a civilizace, ta se bohuzel hrouti. Demokracie, svoboda, prava jedince. To za co nasi predci bojovali hazime do hnoje.

0 0
možnosti

Smutná fakta. Za článek dávám karmu.

0 0
možnosti

tldr. Respektive, přeskákal jsem to.

Jen něco z toho co jste jmenoval je známkou degenerace. Respektive, zpomalení vývoje. Je to zcela přirozená fáze. Když organismus/struktura nejsou hladové, nemusí jít do risku a chovat se agresivně. Rozvojové státy, kterých se tak bojíte, prostě bojují o své místo na slunci. Zvykli jsme si na dominanci a na to, že nám zbytek světa leží u nohou. Zvykli jsme si na to, že jedna miliarda lidí vládne sedmi. Ale ve skutečnosti, to co chcete zachovat a to pro co bojujete, je nepřirozené a vychyluje to svět z rovnováhy.

K Vašim sedmi otázkám, v mých sedmi větách.

 Proč se máme neustále množit jak králíci? Proč máme být agresivní a bojovat? Proč máme uctívat modly, které nám někdo podstrčí? Konzum je motorem pokroku. V současné době máme naopak nejsvobodnější myšlení v dějinách. Ty děti Vám sedí na mozku (nejste aktivní křesťan?). Bohudík za respektování ekonomických zákonů.

0 0
možnosti

Protože pokud na toto všechno rezignujeme, budeme v lepším případě ležet u nohou jiným, v tom horším nás bez milosti vyhladí.

0 0
možnosti

To, co autor nazývá degenerací, je pro člověka přirozená snaha mít se co nejlépe s vynaložením co nejmenšího úsilí. Naši předkové nebyli jiní, jen neměli k dispozici účinnou antikoncepci, nikdy nezažili 70 let bez války a nedisponovali takovými dopravními prostředky, aby se jim vyplatilo přesunout výrobu do zemí třetího světa. Pokud tyto podmínky potrvají i dál, čeká naši civilizaci neodvratný pád a naše místo zaplní jiné sice primitivnější, ale životaschopnější etnika a rasy stejně jako tomu bylo při pádu Římské říše. Neláká mě vidina budoucích válek a bídy, ale jiná cesta k obnovení životaschopnosti národů euroatlantické civilizace, než jejich přechodné "vyhození na mráz", zkrátka není.

0 0
možnosti

No tak "bílá rasa" vyhyne, no a co? Proč by mě to mělo tížit? Má-li lidstvo nějakou budoucnost, tak ta spočívá v "post-rasové" spolupráci (viz Star Trek). Kvalitní jedinci jsou napříč všemi současnými "rasami".

3 1
možnosti

Mimochodem, právě technologie, zejm. genetické inženýrství / transhumanismus, pravděpodobně učiní koncept rasy naprosto irelevantním, protože bude možné stvořit jedince naprosto libovolných vlastností a libovolného vzhledu.

0 0
možnosti

Musíme si asi přiznat, že vše je normální vývoj civilizace. Zeměkoule není nikoho a hranice států je jen naše nesmyslná idea.Když jsou někdo dobré podmínky jen pro někoho,tak se musí přizpůsobit ten, co má problém . A to jsme tady nyní bohužel my - naše bílá československá rasa. Takový je sociologický a logický vývoj společnosti v našich oblastech. Když si to přiznáme- máme ještě nějakou šanci . Ale stejně to bude vše jinak. Technologické změny to pomohou rychle vyřešit, a bude jedno, kdo má jakou barvu pleti a nebo větší nos. A určitě bude potom líp !V

0 1
možnosti

Něco je pravda, ale určité zlenivění a sebeuspokojení je levičáctví? To byli Římané ev. Egypťané také levicově "nakažení"?

0 0
možnosti

v dnesni reci ano. To je porazilo na kolena.

0 0
možnosti

A pod pojmem "bílá rasa" si představujete přesně co?

Podle klasické rasové teorie jsou bělochy i Arabové i ti Vaši "Hispánci", a ti se přeci množí dostatečně.

0 0
možnosti

Neprijemna pravda :-(

1 0
možnosti

Karma. Jen bych to nenazval degenerací, ale ovládnutí naší civilizace levičáckými hodnotami - čili levičákům se podařilo lidi přesvědčit, že je výhodné žít bez práce, na dluh a z dotací a soutěž v porodnosti ponížili na výrobu " výrobních prostředků " ...a tu dobře pochopily hlavně   jiné, spíše  jižní etnika .....produkují děti, které nikdy nebudou produktivní a budou neustále více zatěžovat rozpočty hostitelských zemí. A to je naše hloupost

0 0
možnosti

Která jižní evropská etnika, kromě jednoho, mají vysokou porodnost? Jižní státy od Řecka po Portugalsko jsou nam dost zle, trochu lépe je ve Francii, víme proč.

1 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik