Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autore, kolik lidí z ODS znáte, že takto uboze generalizujete a soudíte 25 000 členů? Ze svého okolí znám mnoho slušných lidí, kteří jsou v ODS. Těmto lidem se mimochodem také nelíbí současné směřování ODS a předsednictvo.

3 16
možnosti
Foto

Nikde to neslyším,že by to říkali veřejně.A v parlamentu hlasují, jako stádo ovcí. Zvedněte ruku a stiskněte tlačítko,"jak jsme vám předtím řekli,nebo vás vyrazíme", slušelo by se dodat. Jak ve Federálním shromáždění blahé paměti.Rv

6 1
možnosti

O socialismu se všeobecně soudí, že je to moc pěkné společenské zřízení, ale je to bohužel jen neuskutečnitelný ideál, protože LIDÉ nejsou ideální.

Neplatí to samé i pro kapitalismus? Nežijeme v bludu, když při "budování" kapitalismu vycházíme z chybné premisy, že podnikatelé jsou altruisté poctivě a čestně podnikající a platící daně? Že občané ve volbách moudře zvolí ty nejlepší z kandidátů? Že zvolení zastupitelé, poslanci a senátoři nebudou myslet na sebe a své kamarády, ale především na prospěch státu a svých voličů?

Jak autor napsal - strom s nemocnými kořeny nemůže plodit zdravé ovoce. Jsou-li občané přesvědčeni, že kapitalismus a pravicová politika je pro ně to nejlepší a svobodně pro to ve volbách hlasují, nezbývá než konstatovat: Máme co jsme chtěli!

9 1
možnosti

Kapitalismus nepředpokládá u podnikatelů morálku. Naopak počítá s tím, že lidé jsou sobci a snaží se maximalizovat svůj zisk. Stát je tu pak od toho, aby se to dělo podle určitých pravidel, na nichž se společnost shodla.

6 2
možnosti

Amoralita, absence odpovědnosti a parazitismus - to je ČSSD...myslím, že obě strany jsou si v tomto rovny, jediný rozdíl je v tom, že voličům ČSSD to vůbec nevadí...

4 13
možnosti

P90a93v70e29l 72K40u85l40a

11. 11. 2012 9:30

R^ dokonce bych řekl, že u nich to považují za přednost :-)

3 13
možnosti

Autore,máte pravdu,ale teď poraďte,co teď?!

5 1
možnosti

Nelze nesouhlasit. Máte pravdu - každá firma by okamžitě zametla s každým zaměstnancem, který by si dovolil ve svůj (kamarádův, švagrův) prospěch zmanipulovat zakázku na cokoli, který by do zaměstnání chodil jen když se mu chce, choval se způsobem, který poškozuje dobré jméno dané firmy.....Doufám, že ani vozová hradba ze zákonů ve prospěch politických příživníků je dlouhodobě neuchrání. Stejně tak, jako (takřka) neomezené a původně státní finanční prostředky jejich šíbrů.

15 1
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik