Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si tedy i bez "markeťáků" myslím, že život a postoje KS mají kontinuitu, a za to, že jak já, tak celý dospělý zbytek nejužší rodiny jej volil, se nestydím...

3 4
možnosti

Víte, s čím si lámu hlavu? Jak je to s tou vyšší vzdělaností voličů KS. Když vezmeme v úvahu, že ho údajně z poloviny podporovali mladí, často ještě nehotoví středoškoláci, nejde tedy o vyšší vzdělání ani formálně, natož pak fakticky. Stačí si přečíst většinu blogů jeho mladých fans. Jejich češtináři si  nejspíš rvou vlasy.

6 2
možnosti

tak si tím nelamejte hlavu a vemte to jako fakt;-D

2 2
možnosti

Tolik vět o ničem. Možná stačilo napsat, kdo volil Karla má vymytý mozek a je zmanipulovaný blb a ti ostatní jsou chytří s vlastním rozumem a vyšlo by to asi na stejně.

Možná jste ještě měl dodat, že kdu si nechce vyvěsit Zemanův obraz a adorovat ho, tak neuznává výsledky voleb. Pak by to bylo už úplné.

5 6
možnosti

Pane Koláři, víte jaký je rozdíl mezi Vámi a autorem? Já Vám to napíšu. Autor se nechová (nepíše) jako fandové K.S., třeba jako Vy, nepíše slovníkem, který jste použil v první větě Vašeho příspěvku. Že si domýšlíte (spíš vymýšlíte) takovéto zhůvěřilosti, je jasné, ale to je už jenom Váš boj.

5 4
možnosti

Naprosto zbytečný článek. Autor je rádoby nad věcí a přitom čtenáři vnucuje vlastní názor. Navíc to celé tak nějak zapáchá netolerancí. Raději byste neměl psát vůbec. X

3 7
možnosti

Pane Kladenský, to se musím autora zastat. Nikomu nic nevnucuje - Vy jste snad četl tento článek s pistolí u hlavy? Tak mi napadá - takto si představujete demokracii ala K.S. - zbytečný článek, vnucuje vlastní názor, nejak zapáchá netolerancí, raději byste neměl psát vůbec ...???

Z Vašeho příspěvku čiší ta netolerance a upírání práva jinému napsat svůj názor. Je mi líto.

7 4
možnosti

V roce 1809 se vyznamenal v bitvě u Wagramu, kde velel zadnímu voji, za což byl povýšen na generála kavalerie, na porážku Francouzů to však nestačilo. Téhož roku byl pasován na rytíře Řádu zlatého rouna.

2 2
možnosti

četl jsem něco o Schwarzenbergovi, akorát nevím jestli to byl Karel.

1 0
možnosti

Oni se jim nakonec ti "markeťáci" ve volebním týmu vymstili, jednoduše proto, že prodávali KS jako FMCG produkt a podporovatelům dávali argumenty vhodné pro obchodní zástupce a ne samostatně myslící lidi. A obchodní zástupce? To je ta nejotravnější forma hmoty v celém širém vesmíru a na to také dojeli. Jako marketéři to podělali jak mohli, nepochopili, kdo je jejich cílová skupina a jakou má voličskou sílu.

http://www.volimkarla.cz/wp-content/uploads/2013/01/KPZ-KS.pdf

4 0
možnosti

Nadpis Vaše článku je opravdu příhodný. Jak říká klasik,"Všichni jsme masturbovali a kdo tvrdí že ne, masturbuje stále. Tak Františku..

5 3
možnosti
Foto

Obsah článku není nic jiného než českokotlinářský šovinismus navzdory skloňování slova svoboda ve všech pádech. Respektu k něčemu jinému než vlastnímu názoru ani špetka.

10 8
možnosti
Foto

Proč tady píšere pravdu o panu K.S. Tady pravdu nenávidí. A rozumné lidi vůbec. Kdybyste měl číro a ve znaku pana Kalouska s čírem, tak by to bylo něco jiného, ale takhle vás tu rozervou na kousíčky. ;-DR^ Za karmu se nestydím.

7 8
možnosti

J17a59n 56V68l40č57e65k

6. 2. 2013 9:29

Pane Koliho, proč lžete? Já Vás mám za rozumného a pravdolmluvného člověka. Navíc i za hrdinu, co za komunistů nechodil k volbám! Necítím k Vám žádnou nenávist.

4 2
možnosti

P76e64t63r 18B85e56r65g81l

6. 2. 2013 9:24

...a cca metrák mé vlastní hlouposti...,potom by byl teprve nadpis úplný:-)

5 4
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik