Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K50a67r35e19l 26M31a60s27e37k

23. 3. 2016 11:49

Úspěšní politici Bush a Blair mají na svědomí invazi do Iráku pod vylhanými záminkami, statisíce mrtvých a raněných lidí, zničení majetku nedozírné hodnoty, kompletní rozvrácení státu a několik milionů uprchlíků.

0 0
možnosti

Lidé politiky ve skutečnosti nepotřebují. V mírových dobách se tam nacpe abiciozní odpad a občané je uživí. V nemírových dobách tam ten odpad setrvává a samozřejmě, protože se z odpadu nestane tvůrčí tým, jejich splašky dál zamořují zemi. Jediné řešení je ten odpad přepravit do spalovny a pověřit správou rozvrácené Evropy moudré a odvážné lidi

0 0
možnosti

Tahle situace má jen jediné řešení. Abychom se přestali rozlišovat na jednotlivé národy a začali se chovat jako jedno lidstvo, které má na celé planetě podobné životní podmínky. Jenže to je utopie, která je realizovatelná buď v horizontu několika staletí nebo ohrožením mimozemšťany. Tudíž chcete po politicích nemožnou věc. Ono to není ani tak v politicích jako v lidech, kteří naopak vinu ze sebe svalují na politiky. Copak politici mohou za to, že se má někdo v životě blbě? Mezi úspěšnými lidmi teroristy nenajdete.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1023x
Jsem asi konzervativní člověk s vyhraněným názorem.

Seznam rubrik