Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkná práce, jak Doníka, tak i ta vašeR^

1 1
možnosti
Foto

:-) A co byste řekla k informacím v článku, pod kterým diskutujete? Četla jste ho?

1 0
možnosti

Sir, Your story is true. Thank you. Jerry Lima

Vas clanek je velmi poucny pro obcany v CR. (muj nazor!). Ukazuje snahu prezidenta s netradicnimi zpusoby postavit Spojene staty zpet na misto, ktere jim patri!! Denne dychtive sleduji dalsi zpravy. Jiz proto, ze vse co se zde deje, je podlozeno a umozneno perfektnim systemem vedeni statu. Moznosti se dostat na dno vsem problemum. (Hillary a jeji e-maily, prodej 20% uranu s naplnenim sve nadace penezmi z Ruska, rozdilny pristup FBI k vysetrovani a dalsi). Je to lepsi nez "soup opera". Jen me mrzi ceska nemohoucnost pochopeni, neco podobneho znat a uzakonit v CR. Drcly bychom tu demokracii trochu vyse.

1 0
možnosti

J66i87r49i 42T50i50c18h58y

3. 1. 2018 16:38

Obsahlejsi vycet uspechu Trumpa s objevil (velmi ridce) v zahranicnim tisku. Levicacke sdelovaci prostredky v USA (CNN, Washington Post a dalsi) uvadeji jen (vetsinou vymyslene) zapory.

2 1
možnosti

..... že začne zametat vlastní dvorek, tak s tem sa počítalo,- proto tolik řevu z řad pseudohumanistů z multikulty tábora neziskovek, feministek a umělohmotnejch celebrit. Média, jestřábi a kongres mu navíc zakázali kamarádit s Ivanama, což mu svým způsobem svázalo ruce na mezinárodní scéně,- .... holt, vybral si handl "něco za něco", tak do teho porádně šije aspoň doma !

1 0
možnosti

Velmi pěkné shnutí. Díky.

Pokud jde o nelegální imigranty zaznamenala jsem nový termín undocumented citizens, což mi přijde mimořádně politicky korektní.

0 0
možnosti
Foto

"Undocumented immigrants" (imigranti bez dokumentů) se používá už déle, četl jsem i "undocumented residents" (usedlíci, obyvatelé bez dokumentů). "Undocumented citizen" (občan bez dokumentů) je vskutku perla...v kontextu imigračních zákonů samozřejmě nesmysl. Každý občan má buď rodný list nebo naturalizační certifikát, tedy dokumenty.:-) Vám dík za komentář.

2 0
možnosti