Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

S foby nemáte šanci. Oni jediní ví, co je pravý islám a jak se pravý muslim musí chovat. To nemá smysl vyvracet, mají pár hesel a kdyžtak automatické, že vám lže, tajně vás chce zabít a oni to vědí, protože jsou nejchytřejší.

Ale jinak k tomu co jste napsal. Toto chování a rituály najdete u každého konzervativnějšího vyznavače libovolné víry. Ortodoxní žid si s vámi na buřta nevyskočí a pokud bude hodně věřící, tak o sobotě se pomalu nepohne z domova, protože si bude odměřovat krok. A tradicionalistický katolík vám dá výklad na téma toho, že Harry Potter je tajný satanismus a vůbec by se to nemělo vydávat. O tradiční roli ženy ve společnosti, kdy mají sedět doma a rodit ani nemluvě. Jenže máme konzervativní vyznavače a máme také ty, kteří ke všemu přistupují z odstupem. U každého vyznání. A ani konzervativnost nemusí být na škodu, když se odehrává uvnitř člověka a v podobě osobních rituálů. A tak je tomu také u většiny lidí bez ohledu na víru..

0 5
možnosti
ZH

;-D;-D;-D

Vůbec svého šéfa neznáte, ale to nic, tady Vám vysvětlí, pro jakou zrůdu to vlastně pracujete, a jaké máte štěstí, že Vás ještě neoblékl do oranžových montérek a nepodřízl.:-)

2 4
možnosti
LP

Přesně, jeho šéf jen touží po tom ho zabít, znásilnit mu manželku, děti vykastrovat jako eunuchy a pak se někde vyhodit do vzduchu. To ví přeci každý kdo zná islám v IVČRN :)

0 5
možnosti
AS

A96d73a77m 35S90t81a53v81a

20. 2. 2015 8:38

Tak držte pusu a makejte, pokud dobře vyděláváte. Nebo vás nutí  tlouct čelem o zem?

3 0
možnosti
Foto

A soutěž o nejblbější a nejsprostější diskusní příspěvek vyhrává.....  Stava!!! ;-D

Překvapení to není, protože vy jste v téhle disciplíně favorit kdekoli, kam vstoupíte.

0 4
možnosti
MK

Mít zaměstnání je dobrá věc, takže Vám přeji, ať to dlouho vydrží. Nevíte, zda se šéf modlí 5x denně? Pokud ne, opravdu není správný muslim. Myslím, že by nebylo na škodu alespoň jednou (mezi čtyřma očima!) si o islámu promluvit, ale s tím, že budete dopředu vědět, zda je šéf sunita nebo šiíta. Je to o důvěře; řečené by muselo zůstat důvěrné a o schůzce by nikdo nevěděl. Jedna z otázek by měla směřovat na postoj šéfa, když by se u nás schylovalo k převzetí světské moci. I odmítnutí rozhovoru je odpověď.

0 0
možnosti
FP

Nestačí rozhovor mezi 4 očima. Muslim bude lhát sám sobě a tím spíše nemuslimovi i mezi 4 očima.

4 1
možnosti
JA

No nesmět se dívat na ženy v jednodílných plavkách a v atletických dresech, pěkně děkuji. Kde je ta hranice, kdy už to jde?

3 0
možnosti
JF

Milý a prezentační článek o tom, jak může být svět krásný. Bohužel, jen klouže po povrchu věci. Zatímco Vy a ostatní z firmy, z různých důvodů, jste změnili své kulturní návyky /od společenských konvencí, stravy, oblékání a vyjadřování/, Váš šéf ze svého neukrojil nic, a ani ruku Vaší manželce nepodal. Je to asi stejné, jako sen, že byste v Iránu či Saudské Arábii, v pozici vedoucího (což je sen ve snu), pozval své podřízené na občerstvení, a servíroval na stejném stole s ostatním halal jídlem, pěkně prorostlý bůček se slovy, že přece je to u nás v Evropě normální - a oni by ho snědli. Čili, ve skutečnosti jste se podvolil jeho filozofii abyste si vydělal na svůj chléb vezdější. A v tom je ten základní rozdíl mezi Evropou a islámem. Evropa dovolí existenci islámu a jeho rozšiřování, islámské státy ani náhodou. Přeji, ať Vám tato idyla vydrží a užijte si ji - bude jen do doby, až tam muslimů ve firmě bude více.

A jen tak na okraj - tvrzení, že náboženství nedovolí dívat se na ženy s obnaženou kůží či podání ruky ženy je šovinistické, militantní, pokrytecké a nelidské. Protože tu kůži ženy měl Váš šéf při svém narození na krku a v bolestech se dral na svět.

13 2
možnosti
Foto

Idyla to bohužel není, stojí to úsilí navíc k "udržení rovnováhy" což pro mě osobně není příjemné. Šéf ze svého ukrojil také a podstatně, ale určité "zvyklosti", které jsou nám proti srsti, a o kterých jsem zde napsal, si zachoval. Takže nám (a mně hlavně!) to připadne, že neukrojil skoro nic.

0 0
možnosti
FP

Vážený pane Stryczku, je ovšem nutné jít do hloubky i v případě Vašeho obdivu ke Kalouskovi ve vašem prvním blogu. Kalousek sice opravdu něco málo ušetřil, ale zaprvé šetřil i tam, kde měl utrácet, a utrácel leckde, kde měl šetřit. A hlavně: on byl neuvěřitelně zákeřný. Pro příští vlády připravil otrávené rozpočty. Připravil neuvěřitelně velké budoucí utrácení ve stylu: "po mně potopa". Zaprvé ve formě církevních restitucí, které sice byly možné, ale byly nepovinné. Viz český Ústavní soud i  viz francouzský model restitucí. Kalousek tím okradl české poplatníky o 160 mld. Kč. A zadruhé připravil 2.pilíř, který by řešil nízké důchody jen u těch bohatších, kteří ale zas tak nízké důchody nemají. A chudší, s opravdu nízkými důchody, by na daních připravil o další desítky či možná i stovky miliard. Tohle mu naštěstí nevyšlo, ale plánoval to. Čili Kalousek je pro mě arcizločinec ve fázi přípravy zločinu. A ty církevní restituce připravil tak zákeřně, že zločin na ateistech i na řadových členech církví dokonal. Užitek z církevních restitucí budou mít jen církevní a řádové špičky, nikoliv řadoví věřící.

2 0
možnosti
Foto

Pillmane, článek není o Kalouskovi, tak tady neotravuj s Kalouskem.

0 1
možnosti
JF

S tím muslimem asi takto. Jste určitě vzdělaný člověk. Pokud jste muslim jste plně oddán víře a bohu. Boží cíl je, aby celý svět patřil islámu. Takže pravověrný muslim ctí přání boha jediného v ovládnutí světa. Krom toho Karle zkuste si přečíst devátou sůru z Koránu.

2 1
možnosti
FP

Vážený pane Stryczku, vypadáte jako slušný člověk, který není zaslepený ideologickými dogmaty, soudě podle podle Vašeho prvního blogu, kde chválíte současně M. Kalouska i M. Zemana. Ale musíte více do hloubky. Umírněný muslim je umírněný nikoliv díky koránu a učení islámu vůbec, ale navzdory tomu. Protože islám jasně stanovuje povinnost každého muslima, i umírněného, vraždit odpadlíky od islámu i ateisty. Takže Váš šéf není skutečný muslim. Kdyby byl skutečný muslim, tak by zavraždil majitele Vaší firmy, ateistu, aby sám co nejdříve vstoupil do muslimského nebe. A zavraždil by i Vás, pokud jste ateista. Pokud jste ovšem křesťan, tak by Vás zavraždit nemusel, ale mohl. Zde se různé druhy islámu od sebe liší. A mohl by Vám napařit speciální daň pro nemuslimy. Ale to až by v ČR byla muslimská vláda. Zatím je jako muslim oprávněn nemuslimům lhát o svých skutečných záměrech. (Křesťan lhát nesmí nikdy, ani nekřesťanům.) Takže zatím v debatách s Vámi jen mlčí o tom, že muslimská vláda ČR možná napaří všem nemuslimům speciální daň. Možná ale nenapaří. To není povinné. Ani není povinné vraždit křesťany. Lze to, beztrestně, ale není to povinné pro umírněné muslimy, ale jen pro vyznavače některých druhů islámu. Ale povinné je vraždit ateisty, povinné je to pro každého muslima, všech odrůd islámu, i toho nejumírněnějšího. Takže Váš šéf není dobrý muslim, a jako špatný muslim smí být od pravověrného muslima beztrestně zavražděn. Tohle Vám ale muslimové neřeknou, ani ti nejumírněnější, protože smějí nemuslimům lhát o skutečných strategických cílech islámu i o svých osobních cílech taktických, v rámci té celkové expanzivní strategie islámu.

Je zde ale ještě jedna možnost - Váš šéf je dobrý muslim a vraždu ateistického majitele firmy chystá na vhodnější dobu.

Přeji Vám mnoho pracovních úspěchů pod šéfem muslimem a mnoho úspěchů při studiu koránu a dalších posvátných textů islámu. A vašemu ateistickému majiteli přeji šťastnou ruku při výběru svých manažerů.

6 2
možnosti
FP

Dodatek:

A) Když Vám bude nějaký muslim tvrdit, že on nelže, protože muslim smí lhát nemuslimovi jen ve válce, tak se nenechte zblbnout. On Vám totiž už neřekne, že dokud nezvítězí islám na celém světě a všichni lidé nebudou muslimy, tak do té doby je islámský svět ve válce s nemuslimy.

B) A jak je to s muslimskou argumentací u povinného vraždění ateistů a odpadlíků ?

a) Povinné vraždění odpadlíků nepopírá ani dnes prakticky žádný muslim, protože to pro ně není podstatné, jim jde o oklamání ateistů, kdežto odpadlíky si řeší v rámci svojí komunity, ty není třeba obelhávat. Ti ví, že odpadnutím riskovali život, proto je jich tak málo. (Dokonce je jich málo i v těch muslimských státech, které se tváří jako sekulární, např. Turecko.) Není tomu tak ale kvůli neodolatelné přitažlivosti islámu, ale kvůli strachu o vlastní život.  Ostatně to platí jen pro muže. Pokud je odpadlicí žena, tak není zavražděna, ale je mučena až do té doby, dokud se k islámu nevrátí. Tak nevím - je to diskriminace žen islámem, nebo naopak je to privilegium pro ženy - odpadlice? Ovem účel takové genderové diferenciace je jasný - ženě odpadlici je zachován život, aby mohla rodit další muslimy. Muž odpadlík je  pro islám už bezcenný v jejich strategii islamizace celého světa. Když neoplodní on, oplodní kdokoliv jiný.

1 1
možnosti