Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

A ještě něco, Johny. Už si prosím nepleť Česko s Čečenskem...

0 0
možnosti
LB

Dobrý den, mám dotaz: masové projevy protestů v USA v době války ve Vietnamu, na ty jste zapomněl? Nesouhlas se zbytečným umíráním vojáků americké armády v této válce tenkrát dalo najevo spousta lidí.

0 0
možnosti
ZU

Zabyli tolik nevinných civilistů, že mně jejich přítomnost nečiní šťastnýmým.Mají nejlepší technologie, ale jsou tak retardovaní, že jejich ztráty ve velkém způsobují střelby sami po sobě.Nyní při ůrovni našeho školství je doženeme.....

0 0
možnosti
ZU

Jo, tolik chyb...Jsem Američan. ..

0 0
možnosti
Foto

No, nakonec proč ne. V dětství jsme takové dopisy psali taky. A posílali je východním směrem.

1 0
možnosti
JR

J31a32r32a 64R87a89n48k

25. 3. 2015 18:52

Pani Vranova, to je dnes skutecbne zazrak, ze pan Vysocan dal karmu pravem a Vy mu date muinus? Take se chystate s panem Vyvadilem a Cvalinem postavit pred Strykery?;-D

2 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že tu pojedou a ještě radši, že neumí česky a nebudou tohle číst...

2 0
možnosti
JN

Myslíte, že by se jim výtvor pana Stryczka nelíbil?  A on se chudák tolik snažil.

0 0
možnosti
Foto

Zajímavé.

Díky obyčejnému americkému vojákovi je rozvrácený Irák, vládnou tam radikální islamisté z IS, je zcela rozvrácená Libye a na území Afghánistánu vládne opět Talibán.

A ještě můžeme americkému vojákovi poděkovat za zabíjení srbských civilistů při humanitárním bombardování Srbska.

4 3
možnosti

Já bych jen dodal, že to humanitární bombardování Srbska bylo prováděno "společně a nerozborně" všemi členy NATO, včetně české podpory této odporné akce. Vysledkem byl vznik nového zcela muslimského státu na uzemí Evropy.

5 1
možnosti

K tomuto agitačnímu článku lze říct pouze toto:

"iniciativní blbec je horší než třídní nepřítel"

A jestli mě něco šokuje, pak to, kolik lidí tu nadšeně s tímto iniciativním autorem, co je horší než třídní nepřítel, souhlasí.

Jak tu níže napsal pan Kroupa, tak ani mě průjezd amerických vojáků nijak nevadí. Ale tenhle agitační opus je opravdu už dost přes čáru.

5 1
možnosti
Foto

K33a74r62e53l 94B73r19ď80a

25. 3. 2015 14:19

Rozhodně nám tihle naši spojenci nebudou brát náramkové hodinky, znásilňovat ženy, nebudou vytvářet dokonalou fasádu na Národním muzeu střelbou do vzduchu....nezanesou nám tu naši kotlinu odhozenou municí po lese (máme ji dost ve skladištích ) a nezůstane po nich ani spousta rozmlácených památek. Poděkování takovým dopisem je super. Klidně bych jim ho předal..

4 2
možnosti
JN

Tak to budou hodní, že si nás nespletou s Irákem.

3 1
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2549x
Technik, matematik, chemik. Cestovatel, sportovní fanda. Čech, Američan.

Prvních 25 let života jsem prožil v České republice (Československu), v Karviné a v Praze. Dalších skoro 30 let v USA.

Psaní je mým koníčkem. Profesí je automatizace výroby, inovace a optimalizace technologických procesů. Jsem technik, a proto mě spíše zajímají data, fakta a nefiltrované diskuse, které si pak přeberu a závěry udělám sám. Mám respekt k různorodým názorům, chráním si osobní svobodu, snažím se lidem naslouchat a své myšlenky vyjadřovat v klidu, s dobrým úmyslem přispět do zajímavých diskusí.

Své politické komentáře, zamyšlení a informace sdílím, když mi na netu chybí. Mám radost, když mě někdo předběhne. Ušetří to práci a potěší, že existuje alespoň jedna spřízněná duše. Do rubriky "Historky a fotoblogy" vložím tu a tam příběh z cest, zajímavost z Ohia nebo z prostředí svých přátel. V rubrice “Přátelé se mě ptají“ najdete články ze života v USA.