Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J44a42r66a 27R15a41n19k

2. 4. 2015 19:03

Perfektni, karmaR^R^

0 0
možnosti

Tak jste si ulevil, a doufám, že je vám lépe.

0 3
možnosti
Foto

Pobavilo by mne, kdyby Miloš Zeman dostal na tribuně v Moskvě místo vedle Kim Čong-una. Sliboval totiž, že tomu by ruku nepodal. :-)

4 0
možnosti

Vrchni velitel jasno má. Vy v tom jasno nemáte, protože Vám vadí i to, že prezident prohlásil, že mu konvoj nevadí. A řekl to na dotaz, zda mu vadí.

Také mě pobavila Vaše stupidní představa, že prezident měl jet přivítat americké vojáky do Liberce. Už jen chybí výtka, že jim tam prezident nepřijel vyleštit kanady.

2 3
možnosti
Foto

Těch podlézačů a notorických vítačů máme mnoho a jsem rád, že prezident mezi ně nepatří. Alespoň hlava státu si musí zachovat hrdost.

0 0
možnosti
Foto

J16a60k57u35b 61R92o65t16h

2. 4. 2015 11:20

Karma a díky. R^Ovšem nevím, jestli Vám mám poděkovat za připomenutí, že ten člověk na Hradě je též vrchním velitelem. Kvůli mé hypertrofované fantazii mne teď budou možná pronásledovat děsivě burleskní představy.;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2549x
Technik, matematik, chemik. Cestovatel, sportovní fanda. Čech, Američan.

Prvních 25 let života jsem prožil v České republice (Československu), v Karviné a v Praze. Dalších skoro 30 let v USA.

Psaní je mým koníčkem. Profesí je automatizace výroby, inovace a optimalizace technologických procesů. Jsem technik, a proto mě spíše zajímají data, fakta a nefiltrované diskuse, které si pak přeberu a závěry udělám sám. Mám respekt k různorodým názorům, chráním si osobní svobodu, snažím se lidem naslouchat a své myšlenky vyjadřovat v klidu, s dobrým úmyslem přispět do zajímavých diskusí.

Své politické komentáře, zamyšlení a informace sdílím, když mi na netu chybí. Mám radost, když mě někdo předběhne. Ušetří to práci a potěší, že existuje alespoň jedna spřízněná duše. Do rubriky "Historky a fotoblogy" vložím tu a tam příběh z cest, zajímavost z Ohia nebo z prostředí svých přátel. V rubrice “Přátelé se mě ptají“ najdete články ze života v USA.