Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

parquin

27. 7. 2011 18:31
No pana knížete

nijak moc nemusím, zejména co se jeho politického turismu týká, ale v jednom jsem s ním zajedno, taky se za Čechy, Moraváky a Slezany stydím a pohrdám jimi (a to jsem jeden z nich). Vždyť má pravdu v tom, že na tom našem malém zasmrádlém dvorečku se všichni vespolek "krásně" nenávidíme, titulujeme se sociály s nataženýma prackama, nenažranými buržousty, multikulty šílenci, židofilové, vrazi z Volstrýtu nebo vrazi z Norska, pravdoláskaři, klausovci, zloději, oranžádami, modroptáky nebo modrobýčky a okrádáme bohatí chudé, chudí bohaté.... Tak jaképak řeči o národu, vždyť se na nějakém kompromisu ani shodnout nechceme a do toho nám někteří dobráci plánují občanské války nebo přímo války kultur a světů?

1 0
možnosti
JN

jenyknovak

27. 7. 2011 13:51
Jo, jo

"Na stránce poslance je toho v současnosti žalostně málo. Na ideových konferencích zásadní projevy nepronáší, články nepíše, prakticky nic argumentačně neobhajuje. Když s někým nesouhlasí, pak prostě nesouhlasí a argumenty již nejsou nutné. Servilní redaktoři se ho obvykle dále neptají."

To je těžké, pište něco, prezentujte se, když neudržíte moč, natož myšlenku.

0 0
možnosti
JN

jenyknovak

27. 7. 2011 13:44
Děkuji a karma

R^R^R^R^R^!!!!!![>-]

1 0
možnosti
K

kuba1234

27. 7. 2011 12:32
děkuji

Napsal jste to nádherně. Podepisuji se pod každé Vaše slovo. A ještě každé slovo bych podtrhl. Spící ministr je strašnou ostudou této vlády. Tohoto národa né, protože mezi nás nepatří. A dokazuje to každým svým výrokem a činem.

1 0
možnosti
MK

AsistentprofParkinsona

27. 7. 2011 12:31
Dobře napsáno

Jediná chyba v článku je v tom, že p. Š, tč ministr zahraničí, čeká jak s. G. H. svého času prezident ČSSR, čeká co, dříve Moskva, nyní "BILDBERG" poradí. Takže názory p. k. Š se mohou měnit a to i o 180 st. každou chvíli. Zaléží na tom jak si p.k. Š. dlouho schrupne;-D

0 0
možnosti
JP

johnpeters

27. 7. 2011 12:30
Vážený vědecký pracovníku,

já pana aristokrata-tedy podle jen jeho krve-nemusím,ale když si vzpomenu,jaké sny o svobodě,řádu,poctivosti,pravdě a morálce jsem měl v roce 1990,a co z toho dokázal lid český udělat,tak se,ač rodilý Čech a Žižkovák, za svůj národ stydím do morku kostí.Že cítím a myslím jinak zřejmě může skutečnost,že v mém těle koluje padesát procent germánské krve.Chovat se jako šlechtic nezaručuje žádný erb,ale čest každého muže,který se umí chovat dle pravidel!!!

1 0
možnosti

názorový melírek

27. 7. 2011 12:20
státní znak dvouocasý lev

Dvouocasý lev ve státním znaku značí českou vlastnost vlezodprdelnictví - jeden lev lezl do zadku druhému lvovi tak soustavně, až mu tam celý vlezl, akorát zůstal venku ocas, pak to vypadá jako dvouocasý lev ;-D JŠ

1 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.