Diskuse

Poplach

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Roman36a

10. 6. 2011 5:47
A jéje. Další génius

od "Svobodných". Takže milej zlatej. lidé umírají. Na tom není nic divného. On je ale velký rozdíl jestliže nezávisle na sobě zemře 983 na nemoc srdce, nebo jestli se na jednom místě objeví něco co způsobuje krvavé průjmy a dokonce někdo umře. To že to byl ten den zrovna jen jeden člověk je naprosto jedno.... Zatímco nemoci srdce se nikterak nešíří, jen jsou některé skupiny obyvatel na ně náchylnější, nějakej sajrajr může chytit prakticky každý a za pár týdnů můžeme mít pandemii která bude kosit lidi bez rozdílu věku, pohlaví, vyznání, rasy, po celém světě. Sem zvědavej co za moudra budeš psát až jednou odborníci podcení situaci, nebo si s ní zkrátka nebudou vědět rady. Vlastně nejsem zvědavej. Za to mi to nestojí. Rv

0 0
možnosti

debater

10. 6. 2011 6:49
Re: A jéje. Další génius

mno, ty varovné zprávy by byly na místě ve chvíli, kdy by bylo zjištěno, v čem mají krvácející průjmy původ. To se zatím neví a plácání v médiích má za následek to, že už mnoho živnostníků a podnikatelů díky nařčení, že původ je v jejich byznysu, skončilo. Takže si dávejte bacha na ten svůj.

0 0
možnosti
JD

maudite

10. 6. 2011 4:55
To je tim

ze vy vubec netusite, co governmenty vedi a na co se ceka, co ma prijit.

Ja bych to vubec na lehkou vahu nebral. Slysel jsem velmi davno ucelenou predpoved , casti ktere se uz staly. A on to ani Karel Capek nenapsal pro nic za nic (Bila nemoc a co se jeste nerozebira , Valka s mloky - chce se to podivat, co vsechno K.C.byl) .

0 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.