Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hafusak2

29. 3. 2011 10:28
Vidíte a já si myslím přesně opak.

Protože dokud budou centrální registry, tak jich bude pár a budou uhlídatelné /to je záležitost právního zajištění/. Pokud bude kdeco roztříštěno, nikdy nebudou data pravdivá, kdykoliv se k údajům kdokoliv dostane, kterákoliv slepice někde z městného úřadu při kafíčku rozkecá jiný plkavým slípkám osobní údaje na kdekoho ve městě. Vzniká reálné nebezpečí falzifikace dokumentů atd. A pokud bude těch pár registrů propojeno, tak ani nebude potřeba žádné sčítání, protože se to vytáhne hned z několika málo nežli z několika stovek, které nejsou kompaktibilní.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

29. 3. 2011 9:23
Souhlas a karma !

Dost lidí by se asi divilo, jaké databáze a kde existují.  A z hlediska ochrany osobních údajů je jednodušší sloučit je (když už existují) pod hlavičku ČSÚ.  A že z minulého sčítání byla během měsíce databáze "venku", o tom se moje choť přesvědčila na vlastní kůži podobně, jako autor blogu. :-/

0 0
možnosti
SR

Sucipej Roznec

29. 3. 2011 16:26
Re: Souhlas a karma !

Ani se nemusi slucovat. Staci zajistit anonymizovanou agregaci tech dat. Vysledky budou stejne(i kdyz spise presnejsi) jako ziska CSU ze scitani a zadna nova databaze nevznikne.

0 0
možnosti
NMP

nocni mura pravdolasky

29. 3. 2011 6:21
slovo anonymni v nasem temer totalitnim state nema vyznam

Jak moc lze verit vlade, ktera ovlada media, polici a justici?

A jak vube lze verit vlade, ktera ve kutecnosti neni nase, protoze pracuje pro Brusel a jeho fasisticky diktat?

0 0
možnosti
LG

lookas

29. 3. 2011 5:40
Centralni registry

Centralní registry těch co topí plynem? Po tom každý diktátor jistě skočí ...;-D;-D

0 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

29. 3. 2011 3:29
A nebo

teroristické země, sdružené v teroristickém sdružení NATO bombardují suverénní zemi, kde se pár stovek nebo tisícovek teroristů zmocnilo zbraní, z některých fotek je ovšem zřejmé, že to jsou zbraně vyráběné právě v zemích NATO a skoro nikomu to NEVADÍ. Skoro nikomu nevadí, že legální vláda té suverénní země zvané Libye se snaží zjednat pořádek v občanské válce, vyprovokované teroristy a odměnou jsou bomby "demokratických" zemí v oblastech, kde se vůbec nebojuje. Teroristické země (a nyní i Česko, jsme v NATO) provádějí agresi v suverénní zemi a je to OSLAVOVÁNO. A nebo, v Japonsku hoří čtyři reaktory, jeden z nich už plive do ovzduší plutonium a opět, jako by se NIC nedělo a řeší se sčítání lidu. Odporné.

0 0
možnosti
NMP

nocni mura pravdolasky

29. 3. 2011 6:23
Re: A nebo

Je to spinava a vypocitava agrese a nasi medialni prostituti se neobycejne vyznamenali.

Podobne svinstvo nam "nase" media predvedla uz jednou..

Spolupracovali jsme za medialni masaze s poradnou svinarnou, ktere NATO pod vedenim USA provedlo Srbum..

A dnes si drive STBaky nasazeny disident a humanitni bombarder zase sudli rude pracky..

Je to hanba..

0 0
možnosti
NŠP

Neznám špinavé peníze

29. 3. 2011 3:18
A další

článek se stihomamem. Zvláštní, že tenhle konspirační stihomam kolem sčítání někteří lidé oslavují, ačkoli je to jen konspirace a navíc vyplnění údajů jim naprosto neublíží, ale stačí se zmínit o chemtrails, které jsou potvrzené stovkami rozborů půdy, vody, odumíráním vegetace, vymíráním včel a spoustou dalších důkazů, chemtrails, kdy se dnes a denně na hlavy lidem sype hliník, baryum a stroncium, kdy se vliv těchto látek v dlouhodobém působení dá srovnat s genocidou - ALE - to je prý KONSPIRACE, žádné chemtrails prý NEEXISTUJÍ, přitom stačí otočit hlavu vzhůru do oblohy, nedívat se do země jako vepři a podívat se, blankytně modrá obloha je k vidění pár dnů v roce, po zbytek roku je ZAMLŽENO aerosolem. Jenže to ne. Největší zlo je SČÍTÁNÍ obyvatel. :-)

0 0
možnosti
NMP

nocni mura pravdolasky

29. 3. 2011 2:46
statni moc se musi omezit a ne posiit!

http://www.nechcisecist.cz/

0 0
možnosti
SR

Sucipej Roznec

29. 3. 2011 0:44
Copak pojistovna, to mam jeste horsi priklad

Nevim, kdo za to muze, ale mel jsem jeden otresny zazitek po umrti v rodine. Do pul hodiny pote, co lekar konstatoval smrtl(v jinem meste, nez kde bydlim, vse jsem se dozvedel telefonem) me navstivili jehoviste a chteli si povidat o bohu. Nikdy pred tim, ani potom se u nas neobjevili. Nahoda? Tezko. Stat se to znovu, tak ty defky snad na miste rozstrilim.

0 0
možnosti
BK

Bohouš Koukal

29. 3. 2011 2:45
Re: Copak pojistovna, to mam jeste horsi priklad

God''s act? ;-)

0 0
možnosti
D

dampfer

28. 3. 2011 23:47
Zdá se

že vás vůbec nechápu, přece nežijete na ostrově, nebo v džungli jako orangutan, vláda každého státu má přehled, pouze Křováci jsou spočítáni možná halabala. Vaši adresu mohl poskytnout kdokoli, příbuzný, spolupracovník nebo někdo chodící od domu k domu a dotazující se. Dříve si lidé viděli do talíře a navzájem se podpírali v těžkých situacích. Vy jste egoista, trápený stihomanem, individualista, žijící mimo společnost, vyvyšující se netykavka, vyšinutý anarchista, kterému vadí vše, co sám nevymyslel.

Škoda, že už nejsou drábové, vsadili by vás na 2-3 dny do klády a vy byste se možná vzpamatoval. Jste součástí celku, národa, tak se nevymezujte !!

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

29. 3. 2011 0:24
Re: Zdá se

Lidi jsou konkurence která člověku povětšinou víc překáží než pomáhá. čím méně toho o mě ostaní lidé ví v tím lepší pozioci proti nim jsem a tím méně mě mohou ohrozit.

Na lidi se spoléhat nikdy nebudu. člověk si buď pomůže sám nebo mu nepomůže nikdo.

0 0
možnosti
M

mam.kvalitni.nazory.2

28. 3. 2011 23:46
kdyz ono ta bezpecnost je jenom fraze.

Na jedne strane je tady zakon, ktery brani propojovani databazi a na druhe strane je tady zakon, ktery provadi scitani a propojena data dostane do rukou zahranicni nadnarodni komercni korporace. Co na plat, ze jsou servery v bunkru, kdyz je ten skynet napojen na internet a kazdy admin ma k nemu pristup?

At do me prvni hodi kamenem ten ajtak, ktery si z firmy kde slouzil nebral data!!! Zadny takovy neni, jedine s nizkym iq a neznalosti, ktery chtel, ale na to nema!

Ale jak rikam, o bezpecnost nejde, ty data jsou doheldatelna i jinak.

A problem je v tom, ze obhajci scitani tvrdi, ze je tady zakon o ochrane osobnich udaju, proto se scita, ovsem scitani jenom za drahe miliardy udelalo propojeni dat, ktere mohl udelat 1 jediny schopny ajtak za zlomek ceny.

0 0
možnosti
A

Alfie

29. 3. 2011 7:05
Re: kdyz ono ta bezpecnost je jenom fraze.

Jen se moc nenavážejte do ajťáků, znám jich dost a zneužíváním dat od klientů si tedy rozhodně nepřivydělávají! Takový ajťák pracuje s daty na síti jako se substrátem, prostě tam je a nijak ho neláká -  stejně jako gynekologa už nevzrušuje pouhý pohled na ženský klín :-)

Zato prokazatelně nejvíce škod z "úniku dat" mají na svědomí bývalí a někdy i současní nespokojení řadoví zaměstnanci. Leckterý paranoidní šéf firmy se děsí toho, co by se na něj mohl dozvědět ajťák, ale už si nevzpomene, s kolika zaměstnanci se loni rozešel ne zrovna v dobrém a jak dlouho po roztržce ještě měli přístup k firemním datům...

A s úředními registry to bude stejné - řadový úředník s pocitem nedoceněnosti a soukromou flashkou je mnohem větší riziko, než "zlotřilý ajťák" :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.