Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Běžte už do háječka zelenýho vy všichni kteří všemu rozumíte, jen mě trochu mate že nevidíte miliardy co musíme všichni zaplatit církvím, zlodějům, tunelářům ajim podobným individím. Všechny předchozí vlády nás zadlužili na 50 let ale to nevidíte taky jste zhloupli, oslepli  a ještě ztratili pamět nad skutečností že tihle rádoby nárosdohospodáři rozprodali naši republiku tak že nám už nepatří skorem nic snad jen spodní prádlo. O těchto skutečnostech by jste měli psát a protestovat. Je mi z Vás všech špatně jste prodejní jak holky na E55

1 0
možnosti

P19a45v43e31l 55G87ö68t25z18e

27. 3. 2013 16:52

Doporucuji mene mastneho jidla, nebude vam tak spatne.

0 0
možnosti

To je štráchů. Zeman avizoval už před volbami že to podepíše, stejně tak že vyvěsí při zvuku fanfár a za přítomnosti vzácných hostů vlajku EU na Hradě. I přesto řada Svobodných, včetně velectěného předsedy, Zemana považuje za menší zlo.   Takže si Miloše užijte, můžete si o něj pohovořit na stranických schůzích. A nezapomeňte u toho zaútočit na Karla, který je pochopitelně větším zlem, protože má manželku Rakušanku která neumí česky a navíc byl její otec esesák. Ještě ke všemu se Karel schází s politiky a nejuznávanějšími světovými businessmany. :-)

1 4
možnosti
Foto

z těch dvou moulů je skutečně Zeman menší zlo, v míře eurohujerismu si ale mohou podat ruce

3 1
možnosti
Foto

My ale zatím nemáme prezidentský systém vládnutí. Když něco projde parlamentem a posléze i senátem, tak by to prezident podepsat měl. Od toho snad ony dvě komory máme. Proto mi připadnou řeči o tom, co by Zeman měl nebo neměl dělat trochu zbytečné.

3 3
možnosti
Foto

na co je tedy ten jeho podpis a proč si ho tedy tak hystericky vynucují? Navíc argumentace typu, že se nás to týká až za pět let je na úrovni duševního bezzemka. Podepíšete bianco šek s tím, že vás zničí ale až za pět let?

6 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.