Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

eAA00

6. 10. 2009 8:01
....

Hlavně se Irům politicky vysvětlilo za unijní peníze, že pokud opět nebudou hodní hošíci, tak už v Evropě neprodají ani ň, a peníze z unijního rozpočtu pro propuštěné dělníky z Dell v Limmericku je už jen taková třešnička na dortu. JAk přiznal Zahradil. Ještě lepší bylo, jak popisoval, že po tom, co se pan Ganley postavil do čela proti L.S., čirou náhodou někdo zařídil, že jeho firmy začaly ztrácet zakázky. Najednou se objevily dohady, že je agentem CIA a na druhý den pro změnu KGB. Takže ony páky JSOU. Něco jako u nás, kdokoli se začne snažit řešit romský problém jinak než házením stovek miliónů lopatou, končí sám u soudu. Vždy se něco vyhrabe. Pro příklad Čunek, Řápková...Tím prosím nic neříkám o jejich vině nebo nevině. Jen zvláštní, že se na to vzpomene, až jako takoovéto ty,ty,ty, od tohodle ruce pryč !

0 0
možnosti

buxus

6. 10. 2009 8:20
Re: ....

R^ Velmi dobrý postřeh. Ještě si pamatuji, jak Verheugen chtěl vybočit v Bruselu z řady, pořád kritizoval, prý nějaká byrokracie a nebezpečné řeči o snižování počtu zaměstnanců  - a ejhle - najednou se zjistilo, že má milenku. Tak ho to přešlo, i když tvrdil, že žádnou nemá. Inu není nad včasné a přátelské upozornění. :-)

0 0
možnosti

buxus

6. 10. 2009 7:16
Celkem souhlas, jen nevěřím ...

... že by si Irové (tedy obyčejní občané, kteří rozhodovali v referendu) nějak moc cenili toho, zda budou mít eurokomisaře, nebo ne. Myslím si, že je to jak u nás - většině lidí je to srdečně jedno. Je evidetní, že Špidla nám nijak nepomohl a pomoci asi ani nemohl, i kdyby to uměl a chtěl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.