Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím proč si myslíte, že někdo chce Rusko obsadit či tam dosadit loutkovou vládu. Západ není Rusko, aby měl snahu obsazovat jiné země.

3 0
možnosti

" i když postupně bude zřejmě zvyšovat cenu, neboť bude (při plné vytíženosti kapacit) dodávat radši tomu, kdo zaplatí víc."

Poněkud jsem si nevšiml, že by Čína chtěla platit za plyn více než Evropa! Zalistujete-li si pár měsíců dozadu k návštěvě Putina v Číně, tak zjistíte, že cena za plyn, kterou tam nakonec vyjednal, zdaleka neodpovídala jeho představám. Číňané, jako správní obchodníci, využili jeho rozporu s Evropou a donutili jej jít s cenou o hodně dolů!

5 0
možnosti

:-)   Napsal jste to pěkně, jen pořád nemohu pochopit co je Kanadě do vztahů mezi Evropou a Ruskem!  Myslím, že Evropané jsou dospělí lidé a vyřeší si to sami. Kanady se tenhle spor netýká, tak ať tu od pěkného nedělního rána neprudí na netu !   R^R^R^

0 2
možnosti

J79a20r29a 12R84a31n58k

14. 9. 2014 20:48

Kanade nejde o Evropu, v Kanade zije pres milion Ukrajincu a jeji Prime Ministr je presvedcen, ze Putin je uzurpator, se sankcemi vsichni obcane souhlasi!!

1 0
možnosti

Vždyť dobře víte, že plyn je zastaralý produkt a vědatoří se snaží vytvořit energii z vody nebo z plazmy.  Takže plynu dávám šanci ještě 20 let. A Putin se plynu chce zbavit dřív, než tá doba nastane. Tak nestrašte.

3 3
možnosti

Ještě chci dodat, že Rusko má odliv mozků, kteří se touto techologii zabývají. Tak ať se v Rusku zahřívají dalších 100 let, když na to mají suroviny, ale techologii nezastaví.

3 2
možnosti

J78a10r16a 97R64a68n43k

14. 9. 2014 2:29

Mate smulu, vetsina lidi na Zapade se sankcemi souhlasi....a co se setreni energie tyce, delali to nasi prarodicove, proc bysme se nemohli my prizpusobit a  setrit sve okoli a pomahat prirode. Temer cela Kalifornie se snazi setrit vodu uz desitky let, vetrnou enrgii vidite podel za[padniho pobrezi, tak proc stale remcat a nesnazit se neco konene udelat?

6 3
možnosti

Z jakého zdroje pochází vaše informace, že většina západu souhlasí se sankcemi?

5 4
možnosti

V CR máme ještě obrovske množství objektu, kde malym zateplenim dosahneme vysoke ernergeticke uspory, [>-]Nutno jednat. Necekat, nekecat. V

5 0
možnosti

Hlavně neskákat na špek svobodným. Neustále mě utvrzují v tom, že je to strana založená KGB.

9 8
možnosti

Spíš bych nechal lustrovat autory těch +:-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 210
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Vědecký pracovník a člen strany Svobodní.

Blog píši zejména o těch, kteří se z nás snaží vytrénovat mistry ve skoku na špek.