Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

21. 10. 2011 14:12
ale to snad popírá princip sociálních sítí

Jestli jsem na něco hrdý, dám to pod svým jménem na facebook,at se pokochají i mí známí po světě. Fotku sebe jak vypadám, fotku svého domu,moje vlastní výtvory, fotku své ženy, fotku svých dětí, na co jiného má být člověk pyšný? Proč bych to tam měl dávat pod falešným jménem Franta Vopička? To jako ty svoje známé budu obtelefonovávat a upozorňovat je ,pozor Franta Vopička na facebooku jsem já?

Jiná věc je ochrana mých dětí před pedofily.Ale nechráním přeci ty fotky. jestli je někdo neškodnej pedofil, tak ať si je klidně prohlíží, třeba si tím pomůže. Ale stát by měl zajistit aby ti skutečně nebezpeční byli co nejdříve odhaleni a nemohli se beztrestně potulovat po veřejnosti..

0 0
možnosti
AJ

aljavX

21. 10. 2011 14:15
Re: ale to snad popírá princip sociálních sítí

tak pošleš link jen svým známým, případně jinak omezíš přístup. Ale mít to 100% přístupné ? ještě tak fotky z dovolené, ale proč byt, dům, děti ... ?

0 0
možnosti
PH

petrph

21. 10. 2011 14:28
Re: ale to snad popírá princip sociálních sítí

Taky to jde, vidíte tohle vlastně v článku nezmínili, mít prostě na facebooku nebo i jinde veřejně přístupný  profil, ale do jeho  privátních fotek pustit později jen ty kterým důvěřuju..

0 0
možnosti
AJ

aljavX

21. 10. 2011 15:03
Re: ale to snad popírá princip sociálních sítí

R^

0 0
možnosti