Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vady

16. 3. 2008 20:17
Lide pod nuselakem

Chapu ze na jednu stranu sebevrahove blokuji dopravu,na druhou ale mam pochopeni take pro lidi,kteri bydil pod nuselakem. Osobne si neumim predstavit jake je to jednou tydne mit pred vstupem do domu hromadku lidskych pozustatku.Myslim ze idealnim zpusobem vyreseni tohoto problemu by byly sebevrazedne budky,jako to bylo ve FUTURAME.Staci vybrat zda bolestnou a pomalou nebo rychlou a bezbolestnou a je to.

0 0
možnosti

Alan Ostárek

16. 3. 2008 2:26
Dobre napsano

Vetsinou s Tebou (jsme podobne stari, oba studenti, tak si prece nebudeme vykat:-)) nesouhlasim, protoze Tve straseni lidi zmenami klimatu, nebo podpora naprosto absurdniho boje proti pocasi mi jaksi nevyhovuje, ale tento clanek jsi napsal velmi dobre a pridavam tuto pochvalnou reakci hlavne kvuli hloupym diskutujicim nize. Kdo se zabije, je zbabelec. Jsou miliony, ba dokonce miliardy lidi, s obrovskymi problemy a nestestim, ale bojuji dal. A kdyz uz tedy nekdo tim zbabelcem je, tak svym charakterovym nedostatkem netresta ostatni, kteri maji taky svoje problemy a potrebuji ten den nejak normalne prezit.

0 0
možnosti

deina

10. 3. 2008 9:09
souhlas,

taky jsem tím metrem jela... nebo to byl stejný pátek, ale jiný sebevrah.

no, a mimochodem, poté, co z nuseláku před pár měsíci skočil jeden můj známý, můžu říct, že ani ten slavný a drahý neobejitelný plot není moc funkční. když někdo chce skočit, a naplánuje si to zrovna z nuseláku, tak to zvládne...

nechtěla bych pod tím mostem bydlet. jiní známí tam dřív žili a odstěhovali se poté, co jejich čtyřletá dcera našla jednoho takového "skokana" na chodníku před domem, kde bydleli. omlouvám se za cynismus, ale je to tak.

a ještě dvě drobnosti - máte tam hrubku (ale je pořád odpustitelnější než "ubýhat" v tom článku o pepíčkovi a nové kolegyni) a sem dolů píšou bohužel samí vzdělaní znalci sebevražedných duší...

0 0
možnosti

Kyknos

2. 3. 2008 21:20
autore autore

myslim ze rada lidi skace ze znechuceni z existence lidi, jako jsi ty

0 0
možnosti

das

2. 3. 2008 1:26
egoista ne

to neni egoista to je jenom debil

0 0
možnosti

Jirka

2. 3. 2008 0:30
Egoisto

A proč si myslíš, že sebevrah nutně musí být zbabělěc, co když ten člověk byl tak nešťastný, že už prostě nevěděl kudy kam? co kdyby si místo chození do kina nějakému zoufalému člověku v nouzi pomohl, když jsi tak chytrej... Co pak ti ho není ani trochu líto?

0 0
možnosti

silures

16. 3. 2008 2:44
Re: Egoisto

Takze az budu hrozne nestastna, tak budu mit omluvu pro to, ze skocim pod metro? Myslim, ze na svete existuji miliony lidi, kteri jsou hrozne nestastni, ale nejak bojuji a snazi se s tim poprat. Pro me je proste clovek, ktery spacha sebevrazdu, zbabelec a srab. A kdyz uz se teda rozhodnou ukoncit sva nevyresitelna trapeni, at tim prosim nestezuji zivot i nam ostatnim lidem, myslim, ze kazdy mame svych starosti dost.:-P

0 0
možnosti

Theodora

1. 3. 2008 23:14
Neberte zivot tak vazne, stejne z nej nevyvaznete zivi.

Pruser je, ze sebevrah je povetsinou pekny sobec a jako takovy se muze na nasledky sveho cinu vykaslat :]

0 0
možnosti

Jirka

2. 3. 2008 0:32
Re: Neberte zivot tak vazne, stejne z nej nevyvaznete zivi.

a ty jdi se svým sobectvím taky do háje

0 0
možnosti

Jirka

1. 3. 2008 21:03
pane autore

vy jste bezohledný šílenec a to, že jste "ekoterorista" odpovídá tomuto blogu. Člověče, vy se narodit v roce 1930, tak byste snad střílel nepřátele režimu u zdi.............

0 0
možnosti

V.Malá

1. 3. 2008 21:00
děláte si srandu

Vážený autore, je to blbé i jako vtip - to, co jste napsal. Kdybyste vyzval magistrát k tomu, aby zřídil více krizových linek pro lidi v tísni, bylo by to logické. Ono totiž a priori, jak se říká NEVER SAY NEVER. Sebevražda nemusí být vždycky jenom otázkou bilanční, kdy člověk po určitém procesu dospěje k závěru, že to učiní, může se jednat i o okamžitý impulsivní zkrat, který vede k tomu, že člověk tak učiní. To, co jste napsal, je výsměch lidskému neštěstí a zoufalství.

0 0
možnosti

Martin Štros

1. 3. 2008 22:27
Re: děláte si srandu

další nepochopení. Nemusíte mi vysvětlovat, proč někdo spáchá sebevraždu. Nechci, aby se lidi zabíjeli, ale když už se pro to někdo rozhodne, tak ať přitom aspoň minimalizuje škody pro ostatní.

0 0
možnosti

Michal Malý

1. 3. 2008 20:54
pane Štrosi, uvědomujete si co jste napsal?

Četl jste svůj blog po sobě a opravdu to myslíte vážně? Opravdu myslíte zcela vážně výzvu magistrátu i lidem, které se dostanou do psychicky pro ně v danou chvíli neřešitelné situace? Opravdu vám vadi více zdržení v dopravě než to, že někdo ukončí svůj život třeba právě proto, že vedle sebe měl jen člověka, který se díval na svět jako vy a nedostal v nejslabší chvilce pomocnou ruku? Víte, snesu hodně, ale pouvažujte o tonm, jestli by tento blog měl zůstat zveřejněn.

0 0
možnosti

Martin Štros

1. 3. 2008 22:24
Re: pane Štrosi, uvědomujete si co jste napsal?

Budu rád, když mi v článku vyhledáte, kde tvrdím, že mi zdržení v dopravě vadí více, než to že se zabije člověk. Takové křivé obvinění si nechte pro sobě rovné. Jde mi jen o to, když už se někdo rozhodne sebevraždu vykonat, tak je skok do metra opravdu trapným způsobem (viz např. má poslední věta článku). A drahý plot na Nuseláku nikoho nezachrání, jen relokuje místo činu.

Přístě prosím nepřekrucujte přečtene články, abych nemusel reagovat pod vlastním dílem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2899x
Autor narozen v roce 1987, absolovent Přírodovědecké fakulty UK v Praze, obor učitelství geografie.
Po dosažení titulu Mgr. v září 2011 nyní pracuje ve vzdělávací agentuře.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy