Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xyz@ž

6. 1. 2008 18:28
Vori po zakóně.

Tuhle jsem nastoupil do autobusu, a tam byl strašnej smrad. Lidé tam nadávali nějakému bezdomovci. Vysvětloval jsem jim, že to není smrad toho bezdomovce, ale že všichni se zalykáme za naše prachy ve smradu naší české vlády. Někdo tam říkal: Co máš proti naší vládě, vždyť jsou to "vori po zakóně" !!!

0 0
možnosti
MZ

mirdaz

6. 1. 2008 2:45
ach jo

ach jo a já bych měl měl zapadnout do postele, tolik překlepů v jedné větě....;-€

0 0
možnosti
MZ

mirdaz

6. 1. 2008 2:43
nedivím se

Ani se nedivím,chudák, zachrání klukkovi život a ajká je odměna???Pošlou ho makat;-D

0 0
možnosti
OZ

Bruncwieg

5. 1. 2008 22:02
Bohužel

ikdyž fandím úsilí pres. Bushe zardousit muslimskou hydru v jejím pelechu, mám dojem, že ti muslímové o tu libertás ani nestojí, podobně jak ti bezdomovci, štítící se všech druhů povinností!! a dřiny.

0 0
možnosti

Q.R.S.R.U.V.

6. 1. 2008 18:50
Re: Bohužel

To chce klid, třeba tomu bezdomovci v tý charitě nabídli, že když daruje ledvinu, tak tam bude moct bydlet dva roky, a pak hned do místnosti vešel man v bílým plášti, a na podnose nes nějaký injekce a léky....

0 0
možnosti

Dana

5. 1. 2008 21:45
Milý Martine,

napsal jste to moc hezky. Se vším s Vámi souhlasím. Diskuze, co se strhla k Vašemu článku, ta averze a nenávist, mě zaráží. Proto píšu (diskuzí se účastním nerada). Chci Vás podpořit. S ohledem k Vašemu mládí máte dobrý náhled na svět. Těm štěkavým psům nevěřte! Všichni, kdo v diskuzi štěkají, se mohou připojíit k těm troskám, kterým se říká bezdomovci. Hodně by si s nimi rozuměli. Rozhodně je chápou dalekoko víc než já a nebo Vy. A to jsme k nim hodně tolerantní, že? Napsal jste o nich :-Pjen dobré a ani Vy, ani já, s nimi nepohrdáme. Jen se je snažíme pochopit.

0 0
možnosti
LP

papazian

5. 1. 2008 19:34
Autor dne více tlachá než píše k věci,

dnešní jeho příspěvek mne zklamal, budí dojem, že každý bezdomevec si tuto volbu volí rád a s láskou.

0 0
možnosti

Muf007

5. 1. 2008 19:56
Re: Autor dne více tlachá než píše k věci,

naopak, autor to vystihl zcela přesně. bezďák zůstane bezďákem

0 0
možnosti

noneno

5. 1. 2008 19:26
ftpvolny

Autor se domnívá, že bezdomovectví je chyba bezdomovců. Jenže je to chyba celého našeho slavného systému. A teprve jako bezdomovec zažije to, co běžný člověk - úctu a společenství druhých lidí. Vpodstatě ným bezdomovci nastavují zrcadlo, že i toto (tedy oni) jsme my jako celek. Spravit to lze zcela jinak, ale na to tu není prostor 

0 0
možnosti

kombajn.bloguje.cz

5. 1. 2008 19:12
no to je super

co to je za slovni obrat "naprava bezdomovcu" ?? to zni jako naprava Romu nebo konecne reseni romske otazky.

cast bezdomovcu skoncila na ulici ne proto ze musela, ale proste jim to vyhovuje, jsou to tulaci... je to jejich volba. a jak chcete nekoho proti jeho vuli napravovat? budeme zkouset treba lobotomii??? 8-o   :-©:-©

0 0
možnosti

zbynek

5. 1. 2008 18:35
Chyba je v rozbíjení rodiny justicí

Osobně spatřuji těžkou systémovou chybu v rozbíjení rodiny justicí . Dítě, které z toho vyleze dost často skončí na ulici, kde si zvykne.Naprostá většina, skoro osmdesát procent, má své nejbližší příbuzné, či bývalou manželku, ale z nějakého důvodu se nestýkají, natož aby se o sebe chtěli postarat.To jim však ukládá mj. soudobý zákon o rodině.Ten přemnožení soudci sotva naplňují . Leda, když je vyživuje:např. blokují společnozu střídavou péči o děti.

0 0
možnosti

fífa

5. 1. 2008 16:20
takže

já bych to napsal asi takhle : " Soudruh Rákosník je magor a tudíž by pobyt v hlavním městě nezvládl . Navíc je chovatelem holubů, což by v Praze nemohl ..tečka..razítko, podpis.." ..." ..Počkej ..nemůžeš přeci napsat : magor ..."

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2899x
Autor narozen v roce 1987, absolovent Přírodovědecké fakulty UK v Praze, obor učitelství geografie.
Po dosažení titulu Mgr. v září 2011 nyní pracuje ve vzdělávací agentuře.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy