Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

edith

15. 3. 2009 20:34
Jasně

Docela bych s autorem souhlasila, všichni se kterými jsem kdy mluvila jsou buď na nule nebo v plusu (tedy kromě mě). Sázím příležitostně malé částky (30 až 50 Kč) a hlavně na zápasy, které mám příležitost sledovat živě a hlavně pro zábavu. Rozhodně by mě to neuživilo, i když věřím, že je několik vyvolených, kteří se takto uživí zajistí. Ale tu radost, když vyhraju svých 100 nazpět .....

0 0
možnosti
JV

Ferdy

14. 3. 2009 18:01
lalala

V tomto případě bych se přiklonil k názoru autora článku.

Ještě jsem bohužel neměl to štěstí potkat nějakého sázkaře, který si na tipování (v jeho případě zaručeném tipování) mastí kapsy a živí se tím - nicméně jsem o nich mnohokrát ze všech stran slyšel, ale připadá mi, že tito lidé vystupují nejspíš inkognito a jsou to kamarádi kamaráda, který je kamarád kamaráda kamaráda mého kamaráda.

Spíše bych se zaměřil na to, nač se zaměřil i autor článku. myslím, že měl na mysli sázkaře "amatéry", jakým jsem v tomto případě např. i já. Upřímně se přiznám, že sázení je pro mě spíše prodělečná věc a tak jako autor mám problém s tím, že kamarádi v okolí nedokážou přiznat, že prodělávají - i přesto že je to zcela zřejmé. Samozřejmě, že sázím proto, abych vyhrál, ale hlavně je to pro mě zábava, napětí, baví mě sledovat zápasy, když mám na ně vsazeno, třeba jen 30 korun, je to mnohem větší adrenalin :-)

0 0
možnosti
JV

Ferdy

14. 3. 2009 18:01
Re: lalala

Jiní to vidí možná jinak, jiní možná ví jak sázet a vychází jim to a

vydělávají tisíce, ale takové nervy ja zažívat nechci, ani tomu

nerozumím, neznám fígle a to, že jsem si nedávno vsadil 20 kč na zápasy

NHL a vyhrál jsem 1100 byla dámy a pánová sakra velká NÁHODA :-))

0 0
možnosti
MM

Dr. MoreBit

10. 3. 2009 10:30
btw.

je také známo, že v sázkových kancelářích se dobře perou špinavé peníze

0 0
možnosti
K

kubíkjansů

10. 3. 2009 10:19
mno

Tak nějak bych se připojil k názoru bloggera. Taky občas sázim. Ale tim způsobem, že si v hospodě u piva zaškrtnu jen tak ze srandy pár (tak 10-12) zápasů, vsadim to za 30 a nějak zvlášť to neřešim. Když mi jednou za rok vyjde tiket s kurzem 100, mám v podstatě vyděláno na další rok, abych si mohl v hospdoě za těch 30 občas vsadit. Opravdu to ale chce nezblbnout. Z tý hospody znám osobně několik týpků, který ročně vyhrajou prachy v řádech milionů, ale mám takovej pocit, že většinu jich zase naysypou zpátky. Krom toho snad všichni z nich hrajou i automaty, takže sou jasný.....

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

10. 3. 2009 7:12
Nepřiznají?

Ale klidně; do kursových sázek jsem postupně vrazil asi deset až patnáct tisíc korun a zhruba polovina se mně vrátila. Patřím (patřil jsem - dnes už nesázím) tedy k oné většině prodělečných sázkařů. Majitel jedné sázkové kanceláře uvedl, že se jeho podnik nejvíce děsí profíků, kteří sázejí velké částky na zhruba tři zápasy, s kursem kolem pěti. Rozhodně se necítí být ohrožen machry, kteří vsadí milion korun na jeden zápas, nebo dvacítkáři, co vsadí dvacku s kurzem 400 000. Nakolik mu lze věřit, to je druhá věc. Ale v jednom s ním souhlasím: sázkař je v pytli přesně v okamžiku, kdy se začne domnívat, že objevil nějaký systém.:-)

0 0
možnosti
MN

Realista

10. 3. 2009 7:32
Re: Nepřiznají?

Přesně, pravidla si určují sázkové kanceláře, takže si ten systém navrhnou tak, aby vydělali :) Myslím si, že do této diskuze nebudou přispívat ženy a obajovat sázení, protože nemají tak nabubřelé ego a nemají pocit, že dokáží SK přechytračit :) Je velice úsměvné, že Ti co obhajují sázení odkazují např. na úspěšné tikety někde na netu, ale ne na svoje. Všichni jen vykřikují, že někde slyšeli, že se na tom dá získat. Dalším problémem je, že pokud už si někdo začne zapisovat přesně všechny příjmy a výdaje, tak ho to baví jen do doby než začne prohrávat, pak na to rychle zapomene. Pokud by existoval systém sázení, který funguje, tak by nemohli už z principu SK přežít a neobstojí argument typu chytří systém mají a ostatní to platí, protože i jeden "chytrý" sázkař s touhou stát se miliardářem by SK položil.

0 0
možnosti
PP

sharp

10. 3. 2009 0:48
:-)

sázím přiměřeně málo a kupodivu jsem pořád mírně v plusu;-D.  díky tomu že mi vyšly sázky na berdycha proti simonovi, na celkovou výhru čr v davis cupu proti francii a na výhru ferrera proti djokovicovi. ;-D ten váš kamarád je asi jen hospodský sázkař. chce to trochu sledovat určitý sport, neblbnout a dá se udržet minimálně kolem nuly :-) sázkovky vydělávaj hlavně na těch "hospodskejch" sázkařích:-)

0 0
možnosti

Peyrac

9. 3. 2009 23:23
stačí základní znalosti matematiky a statistiky-nesázet

Ve sportu stačí ke změně "téměř" jistého výsledku velmi málo. Favorit v tenisu si udělá výron (Berdych jindy) a zápas musí vzdát. V kopané - která nemá logiku- vyhraje často slabší, i když favorit zápas "neprodá". Stačí náhodný gól, a pak stačí balón jen odkopávat a zdržovat. Tak jsem pr;ohrál 12 tisíc na tiketu za 50 Kč. Bayern Mnichov p;rohrál doma s Brondy Kodaň. A když Kafelnikov a Safin na turnaji v Praze prohráli v 1.kole a letěli na další turnaj? To bylo běžné-nafasovat startovné a odletět. Kdo vsadí na tři zápasy v kopané jednoduché tipy bez dvotipů, tak se pohybuje na pravděpodobnosti výhry  1:27= 3,7 % což je velmi málo. Sázkové kanceláře lákají na ukázky vyhrávajících tiketů, které má jen málo ze statisíců sázejících. Nenechte se oblbnout. Když Francie doma porazila favorita Brazílii ve finále mistrovství světa, tak sázkové kanceláře jen Británii vyhráli desítky miliónů liber jen na jednom zápasu. Už naštěstí také nesázím. A těch zjevně prodaných výsledků co bylo !!!!

0 0
možnosti
TP

mourning

10. 3. 2009 0:03
Re: stačí základní znalosti matematiky a statistiky-nesázet

na druhou stranu sázet fotbalový zápas s kurzem cca 1,2 je trošku úlet...pokud jste měl jen tuto chybu na tiketu, tak klobouk dolů před Vámi že byla jen jedna, protože takový kurz je velmi těžké chytit.

Vsadit tenisový zápas na slabě dotovaném turnaji, když ze spoustu zdrojů lze zjistit že např obhajují body příští týden na velkem turnaji, také není nejlepší varianta už vzhledem k pověsti obou hráčů která je předcházela.

Hodně sázkařů, kteří se tzv "živí" sázením hrají solo zápasy, takže další část Vašeho příspěvku o 3 fotbalových zápasech s pravděpodobností 1:27 , je také trochu nadnesené...mimo to magnetem těchto sázkařů jsou z drtivé většiny sázky bez plichet..tenis, basketbal, volejbal atd...

Faktem je že sázkaři kteří vsadí AKU sázku skládající se z více příležitostí SK živí...profesionál si dovede počkat( i týden, dva), vybrat ten správný zápas a tam vložit "investovat" své peníze...a předpokládám to nebude finále MS, při dnešní vyrovnanosti mezinárodního fotbalu.

0 0
možnosti
MN

Realista

9. 3. 2009 19:27
Uspěšné sázení = korupce

Lze vydělat na sázení, ale musí se na tom podílet Ti, kdo to mohou ovlivnit. Typický příklad je brankář, který si vsadí proti svému zápasu.

0 0
možnosti
TP

mourning

9. 3. 2009 22:41
Re: Uspěšné sázení = korupce

dnes už třeba ani golman neví že jeho tým má prohrát, stačí aby např v hokeji se hráč(i) nechali párkrát vyloučit ...zbytek si domyslíme...

ve fotbale obránce dal špatnou malou domů, nebo "nechtěnou" ruku ve vápně...

volejbalový rozehrávač neměl den..či tenista špatné spaní....

0 0
možnosti
MN

Realista

9. 3. 2009 19:20
Už se perou :)

potrefené husy už kdákají a něvědí, že pravidla hry stanovují zázkové kanceláře. Také jsem přišel na způsob, jak při sázení na netu být v plusu, spokojil jsem se jen s desítkami korun a stejně mi na to za týden přišli a expekt.com upravil svůj systém a již to nejde aplikovat.

0 0
možnosti
MN

Realista

9. 3. 2009 19:23
Re: Už se perou :)

omlouvám se za to, že stále píši "zásím" místo "sázím"

0 0
možnosti
MG

magr1

9. 3. 2009 19:12
Jen tak

Chtěl bych vědět, proč si smazal můj příspěvek ? Jenom proto, že píšeš o něčem, o čem  nemáš ani páru? :-P

0 0
možnosti
MG

magr1

9. 3. 2009 23:27
Re: Jen tak

Sorry, tento příspěvek patří jinam.

0 0
možnosti