Když Lunetic, tak proč né já !

Nedávno mě ve světě showbyznysu překvapila zajímavá zpráva. Lunetic se vrací. Po nějakých osmi letech ohlásila comeback hudební skupina, která si svého času podmanila dívky věkové kategorie 11 - 15 let.

Lunetic, idol mladých dívek, se vrátil

 Jak se ukazuje, vrátit se může opravdu každý, i ten, kdo nic pořádného neumí. Jejich "hity" zapadaly souběžně s ústupem popularity. Po rozpadu jste je jen těžko mohli slyšet kdekoliv v rádiu či dokonce televizi. Chlapci se začali živit např. jako barmani.

 Opravdu moc nechápu, co může dnešnímu publiku tahle kapela ještě sdělit. Hudebně toho asi moc nebude, protože tomu tak nebylo ani v době jejich největší slávy. Zároveň pochybuju, že znovu může zapůsobit kouzlo krásných mladíků, jako před deseti lety. Z dvacetiletých sladkých kluků se totiž stali třicetiletí muži a nevím nevím, jestli tihle můžou ještě ohromit dnešní puberťačky.

 A už vůbec si nejsem jistý, že tehdejší puberťačky a jejich fanynky, kterým je dnes všem přes 20, znovu začnou polepovat stěny svých pokojů fotkami těchto idolů, nasadí rovnátka a půjdou na koncerty házet po kapele kalhotky. A teď už na rozdíl od té doby asi i podprsenky s vírou, že právě jich si ten božský kluk za bicími všimne a rozhodne se s nimi strávit zbytek života. 

 Každopádně Lunetici ohlásili návrat a kolem Mikuláše si střihli dva nové koncerty, v hudebně-diskotékových klubech v Liberci a Praze. A prý ne zrovna bez úspěchu. Inu vrátit se asi opravdu může každý.

 Tož tedy dobře. Rozhodl jsem se přijmout hozenou rukavici, inspirovat se a vrátit se také. Takže tímto ohlašuji svůj blogerských comeback! Po třech měsících neblogování mi také chybí popularita, které se mi v době největší slávy dostávalo. Chybí mi psaníčka od fanoušků, až jsem přestal věřit, že ještě stále zůstávám dementem, fašistou, bolševikem, nicnechápajícím či arogatním mladíkem, který ještě nic o životě neví a neměl by se do ničeho plést.

 Zejména jsem si však byl vědom, že po ukončení mé blogovací kariéry se neobjevil žádný adekvátní zástupce. Podobně jako Lunetic, i já se tedy rozhodl vyslyšet tajná přání mnoha příznivců, abych se vrátil. Fanoušci mého blogu se tedy mají zase na co těšit. Fanoušci Luneticů taky. Uvidíme, čí návrat bude mít delšího trvání.

Autor: Martin Štros | úterý 9.12.2008 14:27 | karma článku: 30,00 | přečteno: 5372x
  • Další články autora

Martin Štros

Vaječné pokrytectví

15.3.2012 v 19:37 | Karma: 12,36

Martin Štros

Doktorát jako sociální dávka

15.12.2011 v 9:50 | Karma: 22,72

Martin Štros

Učitel s praxí lepší nováčka?

19.3.2011 v 21:21 | Karma: 37,20