Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

František Stočes

13. 1. 2008 16:36
A co geny?

Pokud člověk počne dítě v tak vysokém věku (byť je biologický otec vždy nejistý), pak je u potomka poměrně reálná pravděpodobnost nějaké genetické vady. Samozřejmě to Gottovi nepřeji, jako jsem to nepřál Stropnickému, ale mít ve vyšším věku dítě je dost velký nerozum. Radši to mají nechat těm mladým.

0 0
možnosti

maxova spoluzacka:)

11. 1. 2008 22:08
myslim, ze jadro problemu

pratele, zda se, ze vam unika jeden dulezity moment: samozrejme ze je mnohem horsi rodice nemit vubec, byt v decaku, nebo je mit mrtve z bouracky... to uznavam. jenze nikdo z tech, jejichz dite je sirotek, si ho neporizuje s vedomim, ze bude sirotek, chapete? nechtene deti, co jsou v decaku se samozrejme nedaji brat v uvahu....

chapete? neni tak hrozny mit dite sirotka, ale naschval si ho delat s vedomim, ze bude sirotek...

maxo, vis, ze ne se vsim s Tebou souhlasim, ale tady ano.;-)

0 0
možnosti

John

9. 1. 2008 23:26
ad Vladimír

Myslím si pane Valdimíre, že Gott má tu ty velké prachy, potažmo tu mladou děvu díky tomu, že byl v životě ohebnej. Kdo se zajímal o jeho život detailně a nechce ho vidět přes růžové brýle, musí to vidět. Nechtěl bych být obětí svého vlastního narcismu jako on. Narcismus je v přiměřené míře nezbytný, ale v jeho případě jen nevěřícně zírám. Holt měl kolem sebe lidi, kteří mu značně podkuřovali, takže jsme svědky takových nadpozemských výstřelků. Pro nás obyčejné smrtelníky je takové chování passé. Proč se oženil až nyní. No protože chtěl být populární. Je třeba si uvědomit, že Gott žil a žije anomálně, i když je to "celebrita". Coby zpěvák je extratřída. V rovině lidské, žádná sláva. Tot můj úhled pohledu.

0 0
možnosti

John

9. 1. 2008 23:19
ad Martin Stross

Tak to by mě nenapadlo takového úhlu uvažovat. Ano, lze to napsat s projektivní identifikace toho synka. Je otázkou, zda mu neusne jehi "milý" otce ještě dříve. Podle mě to Gott udělal proto, aby měl syna. Někteří otcové mají komplexy, když se jim nenarodí syn. Jinej člověk by to na jeho místě neudělal, ale holt kája je prost kája got-t. Pan Got se mi moc nezdá, už tím jak řekl o novináři Kmentovi, že je to zlý člověk. To je přesně typické pro tyhle hvězdičky, které nesnesou kritiku. Vyděl jsem, jak šaškoval v novoročním Esu. Moc sympatický mi není. Já bych tohle neudělal. On má ale moc peněz a mladou holku, takže si to může dovolit. Podle mě je to ale prospěchář, lépe řečeno, člověk, který obětoval svůj život grandioznímu fantazmatu sebe sama.

0 0
možnosti

Ginny

9. 1. 2008 17:34
Co je komu do toho

Co je komu do toho, kolik dětí a kdy si Karel Gott pořídí. On na to má. Jeho děti jsou lépe zabezpečeny, než děti většiny z nás. Může jich mít třeba dvacet. Že se třeba nedožije jejich dospělosti? A copak my "mladí" víme jistě, že tu budeme ještě padesát nebo šedesát let? Houby s octem leda.

0 0
možnosti

Vladimír

9. 1. 2008 17:33
CHlapče, probuďte se,

když už se Vám zalíbilo takhle moralizovat, tak než začnete psát ty Vaše žvejky, tak si projděte nejprve dětské domovy, tam uvidíte tisíce dětí bez rodičů a snad se Vám v té Vaší nedozrálé kedlubně aspoń malinko rozsvítí a přestanete psát takové bláboly o věcech, po kterých Vám vůbec nic není.

0 0
možnosti

Nevka

9. 1. 2008 16:25
Souhlasím s autorem

a je jedno jestli je to Karel nebo jiný muž. V tak vysokém věku považuji početí potomka opravdu za nezodpovědné. Jednak takto o několik generací starší rodič už nemá potřebnou sílu a smysl vcítit se do pocitů a potřeb malého dítěte a jednak po případné smrti si dítě těžko zvyká na náhradního rodiče. Nehledě k tomu, že se taky těžko mladé matce jako vdově hledá blbě další životní partner.

0 0
možnosti

Kebuorap

9. 1. 2008 15:42
No a?

Starej má peníze, s mladou má děcka, až umře vezme si mladá mladého a budou mít peníze starého. Ten se aspoň za ty prachy trochu poměje a investuje je do vlastního potomka. K čemu by je jinak taky měl, že. Vrátit státu nebo vyhodit dynamitem? Nejpitomnější možnost by bylo rozdat je chudým.

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

9. 1. 2008 15:21
Názor.

Dobrý den.

Zanechte už těch pomluv o našich celebritách, vždyť je to všechno stejně otravné ve všem jejich konání stejné, jako vejce vejci podobné. At si žijí každý jak chtějí, je to přece jejich věc v čem vidí štěstí, svoji úroveň ve svém životě. Oni nejsou příliš šťastní, jejich život ovlivňuje sláva a případně moc,přejme jim všechno dobré, jako ostatním lidem.Ať je všem pomluvám už jednou konec a každý si žije podle svého rozumu.VVV

Adieu!!!!!

0 0
možnosti

Jarda

9. 1. 2008 14:50
Bledá závist.

Autore snažte se a taky si budete moci pořídit manželku a čtyři děti...

0 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2899x
Autor narozen v roce 1987, absolovent Přírodovědecké fakulty UK v Praze, obor učitelství geografie.
Po dosažení titulu Mgr. v září 2011 nyní pracuje ve vzdělávací agentuře.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy