Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

steve78

18. 12. 2008 17:08
nechápu

Nechápu proč se rozčilujete že jsou multikana předražený, když jsou podle vás horší než normální kina. Vy tedy chodíte do levného (80kč) kina, kde se vám líbí (nevidíte přes většího člověka před sebou, sedačky hrůza, kvalita zvuku děs...) Nebo nechodíte nikam ale ani v jednom případě vám nemusí cena v multikině rvát žíly. Já třeba do multikina chodím rád když je film který chci vidět (a i přes to že mám doma kvalitní televizi i reproduktory kino je kino). Nekupuju si ani popcorn ani kolu a vlastním členskou kartu takže mě lístek (návštěva) vyjde na 149 ne 169 a to je cena která rozdíl v komforu reflektuje cenu malého kina. A k tomu prázdnému sálu, čím míň lidí tím líp. Jakmile je víc jak půlka sálu nebo jsou tam haranti tak je po filmu. A že v malejch kinech je harantů okolo 10ti let až až

0 0
možnosti
PN

dedamraz

17. 12. 2008 16:56
chodim kvuli filmum

ja do kina chodim...rad a hodne...a vetsinou do multikin...a protoze jsem myslim hodne velkej filmovej fanda, tak ma doma jeste cca 500 DVD...originalnich, koupenejch, zadny stahovani...ale proc jit do kina? proste proto, ze doma nemas tak velky platno...a proc jit do multikina a ne do malyho obycejnyho? jednak proto, ze jich je malo, nemaj filmy v premierach, hur se tam sedi, ale HLAVNE nemaj tak kvalitni ozvuceni...popcorn nejim, kolu obcas koupim, ale proto, ze mam zizne nebo chut...

0 0
možnosti
PN

dedamraz

17. 12. 2008 16:59
Re: chodim kvuli filmum

jo a mimochodem, nevim, jaky filmy si vybiras a kdy na ne chodis, ale uz jsem byl  mutikine mockrat v uplne natriskanym sale...uz i ve skoro prazdnym...nemyslim, ze by to byl nejakej rozdil proti malym kinum

0 0
možnosti
PM

redpower

17. 12. 2008 15:46
dodatek

Jinak ve Zline je normalni cena 139kc, to se mi zda moc... ale v utery a prvni hodinu kazdy den je kino za 99kc, coz se mi zda prijatelne.

Normalni kino ve Zline stoji 90kc, a ma jen nevyhody a zadnou vyhodu.

Jestli v Praze stoji 169kc, tak chapu ze tam nikdo nechodi. Nevim teda jak to maj spocitane, ale myslim ze kdyby meli cenu 50kc porad vydelali by stejne mozna aj vic.... protoze jak sem sledoval behem te akce chodilo do kina tak 5x vic lidi a spousta si nakoupi ten hnusnej popcorn a colu. Ja sam sem byl na 3 filmech za 50kc, normalne bych urcite nesel ani na jeden. Proste kdyz je to za 50, dete aj na prumerny film.

0 0
možnosti
F

Fanatic.Dz

18. 12. 2008 14:58
Re: dodatek

Jo děti, na takový hovadiny co se točej může jít tak jako tak jen blb bez vkusu. ;-D

0 0
možnosti
PM

redpower

17. 12. 2008 15:45
muj nazor

Ja naopak zacal opravdu chodit do kina, az kdyz v kvetnu vzniklo ve Zline prvni multikino. Pokud vy a vas partner, nebo skym chcete jit do kina, mate stalou pracovni dobu treba 7-16h, tak vam muze opravdu multikino pripadat zbytecne... ale to budete dnes asi uz vyjimka, kdyz ma spousta lidi promenlivou pracovni dobu, nebo delaj dlouhe a kratke tydny..... pak je pro ne naopak multikino jedina moznost zajit spolecne do kina. Dalsi jasna vyhoda sou ty sedacky, hlavne ze jsou vysoko odstupnovane a ani si nevsimnu, jestli prede mnou nekdo sedi nebo ne. Nechutne predrazeny popcorn a kolu nikdy nekupuju, kdyz chcu prinesu si piti vlastni, na jidlo muzem jit po filmu a probrat u nej ten film.

0 0
možnosti
MS

wyatt

17. 12. 2008 14:30
no

jeden z mých nejleších zážitků je z kina Květen /Praha, Vinohradská/. Tam, ač to není multikino, popcorn prodávali také. Po reklamách se zvedl nějaký pán a zvolal: "Tak a teď všichni dochroupejte kukuřici, dosrkejte kolu, já dal za lístek stovku a chci ten film i SLYŠET" A stádo fakt dochroupalo :-)

0 0
možnosti
MK

mKoukol

17. 12. 2008 10:33
Jaká je pravda

1) Klasické kino je mnohem méně pohodlné. Pokud si chci film vychutnat, rád ocením, že nemusím mít nohy skrčené s koleny u brady.

2) V multikině je lépe vidět na plátno. Žádné hledání skulinek mezi hlavama diváků v řadě přede mnou.

3) V multikině nenarazíte na film pro náročnějšího diváka. Kdo chce vidět např. ruský film, má smůlu. Tady klasická kina (dotovaná státem) trestuhodně zaspala. Filmový klub s dobrými filmy je pro klasické kino jako stvořený.

0 0
možnosti
S

SBR

16. 12. 2008 16:31
Multi nemulti kino

Nedavno jsem si zasel do multaku s kamosem na Madagascar2 - v Olmiku - vyslo nas to celkem na 200 penez - pondelni vysilani. Stejne rad si zajdu tady do "klasiky" Metropolu - v kine nechroupu (nejvetsi hrich jsem provedl decentnim zvykanim gumovych medvidku) - proste to rusi a je to takove..hmm. vidlacke:-P Na zajimave filmy chodim do jinych kin. Dobra kvalita (platno + zvuk) je ve Velkem Kine ve Zline (ve srovnani s multakem obstoji, ale multi je holt moda), nicmene obcas chce clovek videt nejaky film v dobe, kdyz "leti", tak jde do multaku. Na laskovani maji dvojicky vzadu "suksedatka", dilema, jestli je nekdo spatri nespatri, patri jen jim. A shrnu to tak, ze autora chapu,  ale na nektery film je dobre si zajit do kina :-)

0 0
možnosti
K

kirschak

16. 12. 2008 14:24
medved

Musim se priznat,ze jsem cekal trochu vic souhlasnych komentaru, ale evidentne se u nas multikina zabydleli,tak ,ze si pravidelni navstevnici uz ani nevzpomenou na to ,ze listek staval a jeste leckde stoji 80Kc. A unifikovana kina,ktera jsou stejna od L.A., pres Prahu ,az po Moskvu jim zrejme taky nevadi. Neni se co divit, kdyz pulka naroda (mozna vic) uctiva nabytek z Ikei, ktery ma polovina Evropy a pulku satniku maji diky H&M atd.. stejny jako ta druha polovina Evropy. Ja osobne se nepovazuji za zadneho staromilce, ale mam rad veci a zazitky , ktere maji osobitost, unikatnost a kouzlo.

0 0
možnosti
PN

dedamraz

17. 12. 2008 17:03
Re: medved

ja jdu do kina kvuli filmu a hledam maximalni zazitek z toho filmu a atmosfera kina je vetsinou dost ukradena...proste kdzy se zhasne, tak uz je to jen o tom filmu a kvalite obrazu a zvuku...pripadne jeste toho, jak pohodlne se mi sedi...jen vyjimecne je to jinak, treba na festivalu ve Varech, tam je to i o atmosfere...ale tam taky jdu a vydrzim koukat na filmy, ktery bych normalne asi nesnes...

0 0
možnosti
PV

Alcator

15. 12. 2008 9:08
Na co jste zapomnel

1. Bezne kino nenabizi 10+ metrove platno (nejvetsi platno v CR ma uhlopricku 14 metru, pokud se nepletu)

2. Filmy premieruji v multikinech, takze v beznem kine se ho dockate mesic po premiere. Nekdy je to cekani nesnesitelne.

3. Bezne kino nema spickovy zvuk a spickova sedadla.

0 0
možnosti
MN

Zazie

15. 12. 2008 8:15
Není pravda,

že jíst se začalo v kinech až s příchodem multiplexů. V 60. letech patřila k návštěvě kina zmrzlina, v předsálí se přímo z krabice prodávalo eskymo.

Co mi vadí v multiplexech, je program. Soustřeďují se na filmy, u kterých se čeká masová návštěvnost, a zajímavější nebo náročnější filmy dávají jen krátce a v nemožnou dobu.

0 0
možnosti