Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Micha(e)la

18. 4. 2009 19:08
Souhlas rodičů

Souhlas rodičů potřebujete u dětí mladších 12 let - takže když budete svůj výzkum realizovat na sedmácích a starších dětech, je velká pravděpodobnost, že ho budete moci dát vyplnit celé třídě. Ovšem předpokladem stejně zůstává, že ředitel školy s výzkumem souhlasí.

0 0
možnosti
L

lesicatko

18. 4. 2009 0:15
V mene práv dieťaťa...

Nie tak dávno som tu čítal protest urazenej ateistickej mamičky, že jej nikto neoznámil, že v rámci poznania tradícii školopovinné deti  pôjdu na kultúrnu akciu do miestneho  kostola.

To bol článok - pomaly išla z toho robiť násilnú akciu za účelom indoktrinácie jej dcérenky pre ňu nepriateľským svetonázorom.A ona predsa nedala súhlas...

Všetko v mene najlepšieho záujmu dieťaťa :) 

0 0
možnosti
VP

Vegan power

18. 4. 2009 0:11
O jakém zákoně to mluvíte?

Promiňte, ale nechápu jednu věc. O jakém zákoně to mluvíte. Nezdá se mi, že by existoval jakýkoli zákon, který by zakazoval dělat Vámi popsaný průzkum. Spíš se možná jedná o horlivost některých soudruhů nebo špatnou interpretaci některého ustanovení zákona...

0 0
možnosti
A

akki

18. 4. 2009 0:18
Re: O jakém zákoně to mluvíte?

Taky mám ten pocit. Protože jinak je to na :-©.

0 0
možnosti
ZV

riot182

17. 4. 2009 23:55
Hodně štěstí

Kde to žijeme? V absolutním chaosu a byrokracii. Musíte mít pevné nervy, já bych na takovejhle "vemjrd" teda neměl. To je silná podpásovka... Pamatuju si, když jsem byl ještě na ZŠ, že jsme takových dotazníků dělali spousty a nikdo žádný podpis nechtěl. Jenže doba "pokročila".

0 0
možnosti