Bloggeři idnes.cz, pojďme stávkovat !

 Máme toho dost!  Taky vám už milí kolegové bloggeři dochází trpělivost? Štve vás ubohá karma za vaše usilí, nízká čtenost článků a sprostí diskutéři pod články? Už nebudeme mlčet!

 Já už toho mám taky dost ! Nedávno jsem vydal článek a dostal za něj karmu jenom asi 14! Naštvalo mě to natolik, že tímto vstupuji do stávkové pohotovosti! Nebudu už se sebe dělat otroka! A co vy, ostatní bloggeři? Jdete do toho se mnou?

 Já osobně jsem už první krok udělal! Vykonal jsem soukromou stávku. Spojil jsem jí s dnešní stávkou odborářů po celé republice. Dnes mezi 13. a 14. hodinou jsem nenapsal ani nevydal žádný článek! Prostě nic.

 Bohužel nejsem spokojen s reakcí na tento čin. Nikde o mě nikdo nepsal, nezavolal mi jediný novinář, nepřijela ani televize. Vůbec nikdo se nezeptal, pročpak to pan Štros dnes po obědě nic nenapsal. A co je nejhorší, dokonce mám vážné podezření, že si toho ani nikdo nevšiml! A možná, že to dokonce ani nikoho nezajímá ???!!! Kam to spěje?

  Jménem všech bloggerů, kteří si mě sice nezvolili, ale určitě mě v tomto směru podporují, se tímto prohlašuji za předáka bloggerského svazu Blogo a zároveň vyhlašuji výstražnou stávku blogerů idnes.cz Stávka se bude konat ve středu 25.6.2008 mezi 13. a 14. hodinou. V tento čas nebude na blogu idnes vydán žádným bloggerem jediný článek! Věřím, vážení kolegové, že v této snaze budeme jednotní a ke stávce se všichni připojí. Jen tak máme šanci dosáhnout svých požadavků.

 Základní požadavky bloggerů, jejichž splnění požadujeme, jsme označili jako "bloggerská šance" a jsou to v základě tyto body: 

1) Chceme vyšší karmu !

 + zavedení tzv. minimální karmy, již navrhujeme ve výši 10,00 kterou bude automaticky ohodnocen každý vydaný článek.

 + daň z vysoké karmy, komu u článků přesáhne karma 20, automaticky bude odvádět daň z karmy, navrhujeme několik daňově-karmových pásem. Vybraná karma bude dotovat slabší články.

2) Chceme vyšší čtenost článků !

 + je třeba zajistit i té největší pitomosti, aby ji přečetlo aspoň 1000 čtenářů. Je nám jedno, jak toho provozovatel serveru dosáhne.

 + v případě, že čtenost článku přesáhne 5000 čtenářů, bude každý další čtenář po kliknutí na článek přesměrován na jiný článek, jehož čtenost ještě této hodnoty nedosáhla.

3) Chceme slušnější diskuse pod našimi články!

 +  okamžité mazání všech příspěvků, které nebudou vyjadřovat stanovisko autora blogu.

  Nebudou-li tyto požadavky naplněny, a je nám jedno jak je milé idnes.cz splní, promění se výstražná hodinová stávka ve velkou bloggerskou stávku, která může trvat i celý den! O jejím vyhlášení bude svaz Blogo včas informovat. Nenecháme si už nic líbit!

 Závěrem bych se chtěl omluvit všem čtenářům blogu idnes.cz, že je čeká hodina bez článků. Nechceme si Vás, naši čtenáři, brát jako rukojmí. Ale pochopte, že už nemáme jinou možnost. Stávka je poslední šance, jak dosáhnout našich oprávněných požadavků. Děkujeme moc za pochopení.

 Martin Štros, samozvaný předseda odborového svazu Blogo sdružující bloggery idnes.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Štros | úterý 24.6.2008 14:53 | karma článku: 41,48 | přečteno: 4018x
  • Další články autora

Martin Štros

Vaječné pokrytectví

15.3.2012 v 19:37 | Karma: 12,36

Martin Štros

Doktorát jako sociální dávka

15.12.2011 v 9:50 | Karma: 22,72

Martin Štros

Učitel s praxí lepší nováčka?

19.3.2011 v 21:21 | Karma: 37,20