Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Názor některých "diskutujících" je naprosto dokonalým vysvětlením, proč se mohl Miloš Zeman stát prezidentem i podruhé.

K podobnému tématu jsem napsal své přesvědčení, že je to o morálce, resp. o vyznávání podobných hodnot. Morálnímu hulvátovi bude sympatický podobný hulvát, který mluví vulgárně a pronáší vtípky 4. cenové skupiny o prezervativech, resp. respirátorech. Obdobně podvodníkovi a lháři nebude vadit, když prezident lže. Že nejde o "utkvělé představy" potvrdil i soud. Nevadí mu ani, když se někdo neumí chovat k ženám (viz urážení Terezie Tománkové nebo obhajoba chování D.Feriho). Dokonce mu ani nevadí vtipkování o likvidaci novinářů. Není schopen pochopit, že něco podobného lze očekávat u občana z Horní Dolní, ale ne u prezidenta republiky.

Za zcela nepřijatelným chováním prezidenta (pro téměř dvě třetiny společnosti) je téměř jistě zhoršující se zdravotní stav. Nemělo by to ale být důvodem, proč takové chování tolerovat či dokonce obhajovat.

Autorovi karmaR^

4 0
možnosti
Foto

Souhlas až na jedno. On neválčí s vlastním národem. On válčí se všemi slušnými lidmi, protože nevychovaní, buranští nesnášenliví potměšilí a zlí hulváti to tak mají.

5 5
možnosti

P85e26t71r 42K81r71á97l

4. 7. 2021 14:00

Jandová slušný člověk

4 0
možnosti

O soudním recidivistovi, ostudě - nemá smysl psát. Beru na vědomí, že jako je v lese kůrovec, tak je Miloš na Hradě. Já jej neberu vážně - svět jej nebere vážně. Svérázný přerostlý vejlupek, šéf gangu. Soupeří a zároveň spolupracuje s gangem ze Strakovky. Hádají se o taktovky. Já je strkám do aktovky. Miloše s aktovkou do koše, i jeho srandovní panoše ... :-(

6 1
možnosti
Foto

To chce relax, běžte někam ven, do přírody, do lesa na procházku. Tam se svých utkvělých představ snadno zbavíte.

5 3
možnosti

Já tedy s nikým ani MZ nepotřebuji válčit, ale je fakt zcela obecně, že sobec,egoista vám podpálí i dům a to jen proto aby si mohl ohřát vajíčka...;-D

1 1
možnosti

Poněkud se pletete. Zeman s národem neválčí. Jen nepatrná část národa, kterou je bohužel až moc vidět a slyšet, válčí proti Zemanovi.

4 9
možnosti

Ta nepatrná část je nejméně polovina národa. A neválčí proti němu, ale jen reaguje na jeho čím dál tím častější úlety, neslučitelné s výkonem prezidentské funkce.:-/

8 4
možnosti
Foto

:-) Vezmete-li v úvahu výrok dr. C.H. ,jehož autorství je přičítáno M.Z., pak jde o ,nejen jeho ,,válku" toliko s jednou třetinou, a to oboustrannou;-)

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

5 0
možnosti

Nesouhlasím s tím, že něco takového sídlo českých králů ještě nezažilo. Koukněte do historie.

1 0
možnosti

Pokud tou historii minite historii Cs. republiky od r. 1918 jmenujte jedineho prezidenta ktery by byl soudem usvedceny lhar. Lhar nestydaty a soudem narizene pokuty nechava za sebe platit danove poplatniky. Vlastne lhal i Zapotonda v r. 1953 o "pevne" mene, ale soudem usvecen nebyl. Tedy aspon "to co sidlo ceskych jeste kralu nezazilo". V tom je Ovar Popelnicek ve sve vyjimce jedinecny.

2 0
možnosti

Fakt dobrý - Senior egocentrik píše o egocentrických seniorech :-)

4 3
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik