Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem vážně zvědav, jak se se zimou vyrovnají naši nadlidé, co mají při práci povoleno konzumovat zahřívací alkohol. Zda si do Sněmovního sálu s vysokými stropy osvětleného několika lustry obléknou (svou předsedkyní doporučované) svoje vlastní svetry a nebo zda dostanou zaprvé erární kožešinové vesty a zadruhé na podlahu do lavic nabíjecími bateriemi vyhřívané papuče na nohy? ;-)

0 0
možnosti

Spousta lidí je příliš zhýčkaná blahobytem.Kdysi se osmnáct stupňů Celsia považovalo za normální pokojovou teplotu; dneska to někteří mají za katastrofu, při které mrznou ptáci v letu.

0 0
možnosti
MS

Už několik let se sprchuju studenou vodou a docela je znát ty přechody do studena. Takže mám spíš obavu, že mi v práci a doma ostatní vyplácají studenou vodu a na mě pak zbude jenom ta teplá.

1 0
možnosti
JR

J24a70n 37R17á17ž

14. 10. 2022 18:46

Když jsem se dnes dočetl jak ukrutná zima nás čeká, tak v duchu jsem poděkoval paní Pekarové -Adamové za geniální nápad, koupit si zavčas pořádný svetr. Koupil jsem raději dva pro sebe i ženu a manželka si pořídila navíc bačkorky z berana. Takže nás žádná zima nemůže ohrozit ;-D

PS. My dříve narození jsme přežili dobu, kdy bylo uhlí na příděl, elektřina se vypínala skoro denně a byly uhelné prázdniny ve škole. Naštěstí plynu bylo tehdy relativně dost, protože se nebral z Ruska (tehdy CCCP), ale Brno mělo vlastní plynárnu.

Takže přežijeme dnešní krizovou dobu, ve které se podobné radosti opakují a o které jsme si naivně mysleli, že už přijít nemůže.

1 0
možnosti
Foto

Tak hysterie musí být.Vsichni zmrznem a umřeme hlady. Zachránit nás mohou jen flastenci, kteří za nás pojedou prosit do Ruska...

5 0
možnosti
JD

Jasná karma!!!R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik