Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

A63l51e12š 47N49o91v16á29k

25. 10. 2020 19:32

Prymula bude ve středu medailován a ve čtvrtek vyobcován. Takový paradox by nevymyslel ani Havel.

2 0
možnosti
Foto

Teda, že i takhle seriózní bloger začne konspirovat, to jsme to dopracovali, fakt.

0 0
možnosti
PN

P70e41t74r 14N50e60d14v78ě52d

25. 10. 2020 17:45

Dobrá spekulace. Co když je to jednodušší. Jsou to kámoši. Prymula vidí jak se vytratil pud sebezáchovy obyvatelstva. Vidí jak zoufale se brojí proti vládě jak ze strany novinářů, tak ze strany opozice kteří nejsou schopni pobrat data na stránkách MZ ČR a chtějí další. Musí být otráven, když musí vyhovět a vyslechnout si třeba paní Richterovou, že jí volají zdravotní sestry které nezaregistrovaly výzvu sestry v záloze a nebo nejsou schopny se sami zeptat v nejbližší nemocnici. Třeba si jen dohodli tutová místa v nemocnici dál od Prahy a pak jen poslal SMS " připravte se odcházím" Fotky jsou na světě, on si půjde po svých a nebude ten, kdo bude u kormidla až se to tu zhroutí.....

1 1
možnosti
Foto

I95v10o 62C88i26l88i67c54h

25. 10. 2020 15:15

Tohle jste v dnešních OVM viděl? Mně přijde hrozné, že on ani netuší, co 14.10. vlastně zakázal ;-€

https://youtu.be/Qc9pZvJ96MU

2 2
možnosti
NP

Jestli to nebude tím, že je "guma":-)

4 1
možnosti
Foto

Prymula skončí ve funkci ministra zdravotnictví tak jako ať už to bude odvoláním nebo rezignací.

Záhadou je stále smysl oné večerrní schůzky mezi Faltýnkem a Prymulou. Něco naznačil samotný Moravec - mohli jednat o změně šéfa Všeobezné zdravotní pojišťovny a její správní rady. K volbě nového šéfa VZP má prý dojít teď v pondělí. Prymula přiznal, že tento týden navrhl vládě změny ve správní radě VZP, avšak nedošlo zde ke shodě a vláda projednání tohoto bodu odložila. Zdá se, že se zde Prymula s Babišem neshodli. Ve VZP jde o velké peníze, a proto se možná Faltýnek pokusil Prymulu ovlivnit. Se změnami ve VZP možná souvisí i přítomnost onoho ředitele jedné z ostravských nemocnic - že by nový kandidát na šéfa VZP? To by dávalo určitou logiku.

No, a pokud by snad ani na této schůzce nechtěl Prymula ustoupit, je tu ještě možnost jeho diskreditace pomocí reportérů deníku Blesk.

4 0
možnosti
VR

Na Babiše bych to v tomto případě neviděl. Faltýnek si možná , jak je jeho dobrým zvykem, rozjel svůj vlastní kšeftík, o kterém Babiš nevěděl. Proto se také tolik rozčílil a neprozřetelně prohlásil, aby se do toho Faltýnek nemotal, protože to je jeho byznys.

5 0
možnosti
Foto

Pokud jednali o VZP, tak nevěřím tomu, že by to Faltýnek rozjel bez vědomí Babiše.

3 0
možnosti

Miý pane Braune, sypu si popel na hlavu a omlouvám se. Určitě chyba nevzniklo z neznalosti, ale z nepozornosti. Tím menší pochopitelně není. Jste pozorný čtenář a děkuji.

1 0
možnosti
Foto

Jako novinář a spisovatel neznáte jméno ministra zdravotnictvi Prymuly?

0 0
možnosti
JS

A ještě tu chybí spiknutí zelených mužíčků nebo Marťanů.

1 0
možnosti
Foto

Na primulu se dá spáchat atentát jen na jaře a to utržením.

1 1
možnosti
Foto

Jedině na primuli, když už.

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik