Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Některé všechny jsou dílem chorého mozku, to si tak sedí úředník kdesi daleko v Bruselu a sedí tam už tak dlouho, že je úplně odtržený od reality, domnívá se, že peníze padají z nebe, stejně jako jeho plat, že rozpočet je bezedný, takže lze vymýšlet cokoliv, a sedí tam tak dlouho a tolik zákazů mu prošlo, že úplně zapomněl, že mu to vlastně nepatří.

2 1
možnosti
LU

Některé všechny jsou dílem chorého mozku, to si tak sedí úředník kdesi daleko v Bruselu a sedí tam už tak dlouho....;-D;-D;-D;-D

Skôr ako sa tu zosmiešňujete, by ste si mali zistiť ako to funguje!

O návrhoch nerozhoduje „jeden Brusel“. Pri príprave spolupracujú odborníci, spotrebiteľské zväzy, podniky, výrobcovia a ďalší. Schvaľujú domáci aj európski politici. Slovo majú v každej fáze aj Česi a Slováci.

https://dennikn.sk/500195/brusel-zakazal-kanvice/

euromyty.sk/eu-chce-zakazat-hriankovace-feny-a-varne-kanvice/

0 0
možnosti
SN

:-)......Dobře zhodnoceno! U kuřáků souhlas. Rakovinou plic onemocní velmi často i nekuřáci. Díváme-li se na staré filmy.....Delon, Belmondo, i naše, ještě vzpomenu Colomba.....bez cíga, nebo doutníku ani rána.

Čeho se můžeme nadít, kdy vidíme potácejícího se Junckera. Jenže....ten nepije Tuzemák, ale tulamorku.- Já také a kouřím ne moc, od 15 let. R^R^R^

0 0
možnosti
VV

Copak potacejici se Juncker, Ale Milos zeman, to je podivana. A to nemluvim o viroze.

0 0
možnosti
JS

A kde jsou ty špatné výmysly? Ani jeden co uvádíte špatný není...

1 2
možnosti
JZ

Napjatě jsem čekal, jestli ten rum nebude chybět a nechyběl. Když to není rum, tak je poměrně logické, že se tomu neříká rum. I když je to pro běžného zákazníka změna jenom kosmetická. Malinovce se taky neříká mléko.

Opravdová tragédie ovšem bude, až zakážou tu chemickou přísadu, která dává alkoholu jakože vůni rumu. To nevím, co budeme dělat. Snad abysme začali pít skutečný rum, nebo co. Strašné, už ani ten obarvený líh si člověk nedopřeje.

5 1
možnosti