Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Výstižné. Nedělám si iluze, že hlavním důvodem koronavirových opatření jsou kromě snížení počtu nakažených, především volební preference. A i když to stále vypadá, že většina společnosti přísná opatření podporuje, začíná stále více vítězit střízlivý postoj o tom, že některá opatření byla možná až příliš striktní a setrvávat v nich i nadále začíná být postupně stále méně populární. Viděno i z ekonomického hlediska je jasné, že nás všechny to bude stát až příliš mnoho. Je jasné, že Hamáček se svým přísným a neměnným postojem nevyhodnotil správně tuto rychle se měnící situaci. Přiznám se, že i já, jako sociálně založený člověk, jsem téměř vždy volil čssd. Avšak po tom, co tady v poslední době, se sým postojem ke koronavirovým opatřením, předvádí pan Hamáček, změnil jsem na čssd názor. Již je volit nebudu.

0 0
možnosti
Foto

;-)Voliče potřebuje kde kdo. A všichni se činí, či alespoń zviditelńují;-D

0 0
možnosti
Foto

Hamáček to ovšem dělá tím nejstupidnějším způsobem. Ale já ho hochům socialistickým ze srdce přeji. Někdo u nich musí zhasnout vypínačem při odchodu.

1 1
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik