Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jedno je jisté: Vláda nesedí se založenýma rukama. Ale kam šáhne, tam....

1 0
možnosti

Zavírat lidi v okresech a nechať běžet fabriky je jako čistit si zuby zatímco žerete tatranku.

3 0
možnosti

V okresech? V rámci okresu se smíte jen z kvalifikovaného důvodu.

Na vycházku sám, se členy domácnosti nebo se psem a na projížďku na kole smíte jen v rámci katastru obce, v níž máte bydliště

Tady to máte: https://www.vlada.cz/cz/epidemie-koronaviru/dulezite-informace/nouzovy-stav-a-mimoradna-opatreni-_-co-aktualne-plati-180234/#volny_pohyb

III/2: Nařizuje se pobývat v době od 05:00 hod. do 20:59 hod. v místě svého trvalého pobytu nebo bydliště s výjimkou cest za účelem pobytu v přírodě nebo parcích a sportování na venkovních sportovištích, a to za podmínky společné přítomnosti pouze členů jedné domácnosti a na území obce, ve které má osoba trvalý pobyt nebo bydliště.

Za podmínky přítomnosti na území obce, kde máte bydliště.

A máme tu další věc: Nerovnost před zákonem. Například obyvatelé Prahy mají pro vycházku k dispozici celou Prahu, zatímco obyvatelé Kyselovic celé Kyselovice:

https://mapy.cz/zakladni?x=17.4035212&y=49.3705402&z=13&source=muni&id=3141

1 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik