Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J90i86r22i 82T81i43c73h58y

15. 6. 2022 17:35

Jako narod to vsak nemuzeme vzdat, nebo skoncime treba jako Francouzi (sedm milionu Africanu ve Francii, treti nejvetsi pocet po Brazilii a USA).

0 0
možnosti
JR

J61a62n 43R63á69ž

14. 6. 2022 16:26

Každý živočich se v době hojnosti rozmnožuje a v době strádání snižuje početní stav své populace. Princip, že životaschopnější přežije a má opodstatnění pro zachování rodu. Jen tak zvaně civilizovaný člověk toto pravidlo porušuje.

Evropané i v době hojnosti, která zde trvala třicet let , totiž v rozporu s přírodními zákony uměle snižovali svoji populaci, ale Afričané, především díky sebevražednému jednání Evropanů, kteří dobrovolně za ně převzali problém zajištění obživy, se množili skoro geometrickou řadou. Je tedy logické, že bez razantních opatření, která v zájmu zachování našeho rodu (naší civilizace) budou ii v rozporu s dnes vnímanými pravidly humanismu, životaschopnější populace Afričanů a Asiatů dřív nebo později nahradí méně životaschopnou populaci Evropanů.

PS. Bytová nouze je zástupný problém, který pouze maskuje pravou příčinu postupného vymírání původních Evropanů.

1 0
možnosti

Pane Jiří, západní Evropa si žila svým životem, zatímco my v totalitě. kariéra a blahobyt měla tehdy jiný rozměr než dnes. A hlavně se se možnost získání bytu na Západě moc neřešila, nyní mají stejný problém. V tom s Vámi souhlasím.

0 0
možnosti
JV

J26i13r30i 57V31r48a95b84e58c

14. 6. 2022 15:41

S tímto se potýká už desítky let západní Evropa. Nikdo nechce dělat těžkou, podřadnou a špatně placenou práci. Děti brzdí kariéru a blahobyt. Je to tak bohužel.

0 0
možnosti
JL

rodina s 9 dětmi, to si moc neumím představit. Už proto, že do panelákového bytu se nás vešlo 5, z toho 3 děti, a bylo to nadoraz. Ale ex mi říkala, že její prababička z Moravy byla ze 14 dětí. Jenže to byly vesnice a ty děti se v chalupě někam nacpou...spalo se ve sdílených postelích, to bylo na vsi normální - 3 děti v jedné posteli...A co se týče současna: je dobře, že populace klesá - jak známo, přelidnění generuje problémy přímo planetární.

1 0
možnosti
Foto

No jo, to jistě ano, pane Jiří. Jde ovšem zároveň o to, abychom tím SVÝM populačním uskrovněním se neuchystali svůj konec konečný... Ne všichni lidé všeho vyznání či bez jsou totiž sebeobětovně skromní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 19,44
  • Průměrná čtenost 1412x
Novinář a spisovatel, publikováno sedm knižních titulů. Autor řady písňových textů a vlastních pohádek s povolením je svým vnukům vyprávět. Zejména tu O opilém krtečkovi. 

Autorova poslední kniha je román z vězeňského prostředí s názvem Kulku neuslyšíš.  Román popisuje příběh studenta práv ve výkonu trestu.

Seznam rubrik